7 maart 2016

Molde FK voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Molde FK voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Noorse club. In deze voetbalshirts speelt Molde FK wedstrijden in de Noorse Tippeliagen gedurende dit seizoen. Molde FK is afgelopen seizoen als zesde geëindigd in de Noorse competitie waardoor het geen Europa League speelt komend seizoen. Afgelopen seizoen eindigde de club in een poule met Ajax, Fenerbahce en Celtic als eerste. Dan de designs van de nieuwe voetbalshirts, welke allemaal zijn gebaseerd op hetzelfde template. We bespreken de nieuwe voetbalshirts van Molde FC hieronder nog even kort.

Molde FK thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Molde FK thuisshirt 2016-2017 is gebaseerd op het Niker Laser III template. Het voetbalshirt is geheel blauw met een ronde hals. De mouwen zijn ook overwegend blauw maar loopt aan de onderkant van de mouwen middels een flitsend effect over in het zwart. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten bovendien een zwarte strip. Op de linker borst staat het logo van Molde FK en de andere borst bevat het logo van Nike. Op het midden van het shirt staat de hoofdsponsor van de club en verder staan er nog verschillende subsponsoren op het voetbalshirt van Molde FK. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Molde FK uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Molde FK uitshirt 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is dan overwegend roze. Ook dit shirt bevat een crew neck en een flitsend zwart vlak op de mouwen. Dit tenue wordt gecompleteerd door een roze short, welke aan de onderkant hetzelfde effect bevat als op de mouwen. Deze loopt ook van het roze over in het zwart. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook roze.

Molde FK 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Molde FK 3e shirt voor 2016-2017 heeft een iets simpeler design. Dit shirt is wit met een v-hals. Het tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwste Molde FK voetbalshirts. Deze voetbalshirts kan je vanaf medio mei 2016 kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Molde -FK-thuisshirt -2016-2017

Molde -FK-voetbalshirts -2016-2017