Molde FK voetbalshirts 2022-2023

Molde FK en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Molde FK voetbalshirts 2022-2023 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Noorse voetbalclub de Eliteserien, beker en Europese wedstrijden in 2022-2023. Afgelopen seizoen eindigde Molde op een tweede plek, dus speelt het komend seizoen opnieuw Europees voetbal. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van de bewoners van het Aker Stadion. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Nike. Adidas en Molde FK tekenden onlangs een contract voor meerdere seizoenen.

Molde FK thuisshirt 2022-2023

De nieuwe Molde FK voetbalshirts zijn gebaseerd op het standaard mi Competition 21 template. Dit betreft een standaard teamwear template van adidas. Het Molde FK thuisshirt 2022-2023 is volledig blauw met een ronde, witte hals. De adidas strepen staan op de schouders en zijn ook wit. Ook de mouwen worden afgesloten door een witte band. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Sparebanken More versiert het midden van de Molde FK voetbalshirts. Het Molde FK thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant witte adidas strepen.

Molde FK uitshirt 2022-2023

Het Molde FK uitshirt 2022-2023 heeft dus hetzelfde template. Dit voetbalshirt is wit met blauwe details. De ronde hals, de adidas strepen en de band aan de onderzijde van de mouwen zijn namelijk blauw. Hetzelfde geldt voor de logo’s van de club, adidas en de shirtsponsor. Deze logo’s staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen zijn wit met blauwe trademark strepen. Zoals alle adidas tenues zijn de Molde FK voetbalshirts ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze technologie is in de stof (100%) polyester van de voetbalshirts verwerkt. Deze nieuwe voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Linnes, Fofana, Brynhildsen, Wolff Eikrem, Bolly, Sinyan, Risa en nog meer spelers. Helaas kun je de voetbalshirts van Molde FK vooralsnog alleen in de officiële fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Noorse clubs? Check het dan in deze fanshop! 

Molde FK voetbalshirts 2022-2023

Molde FK thuisshirt 2022-2023