24 juli 2018

Manchester City warming-up shirt en trainingsshirt 2018-2019

De nieuwe Manchester City trainingskleding voor 2018-2019 is vandaag ook officieel gelanceerd door Nike en de Engelse kampioen. In dit blog bespreken we de nieuwe trainingsshirts van het keurkorps van Pep Guardiola. Deze shirts worden gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. Ook dit jaar heeft de club weer een zogenaamd pré match top en trainingsshirt. Het pre match top wordt alleen gedragen tijdens de warming-up en het andere shirt alleen tijdens de trainingen.

Manchester City pré match top 2018-2019

De Manchester City Nike collectie voor 2018-2019 staat geheel in het teken van de voetbalshirts waarin de club de wedstrijden tijdens het seizoen 1998-1999 speelden. Dit seizoen wordt gezien als de opmars naar de successen van nu. In dit jaar promoveerde de club namelijk naar Division One. Het warming-up shirt shirt heeft dezelfde kleuren als het uitshirt voor 2018-2019 en het shirt van 1998-1999. Waar het uitshirt een iets traditioneler design heeft, is het pre-match top nog wat flitsender. Dit shirt bevat horizontale blauwe en licht groene banen. Door deze banen lopen ook flitsende, zwarte strepen. Deze all-over print bevindt zich zowel op de voorkant van het shirt als op de achterkant. Ook de mouwen hebben dit design. Verder bevat het warming-up shirt een crew neck en betreffen de mouwen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen. Vorig jaar stond de naam van de club nog op de achterkant van het shirt. Dit jaar is dat niet het geval. Op de borst schitteren de logo's van Nike en de club.

Manchester City trainingsshirt 2018-2019

Het trainingsshirt van City heeft een wat minder rijk design, maar is daardoor niet minder flitsend. Dit shirt is overwegend donker groen en wordt gekenmerkt door de opvallende, fel gele taping over de schouders en mouwen. Deze taping is verdeeld in dunne strepen, welke het shirt een opvallend design geven. Ook dit shirt bevat een ronde hals en de swoosh van Nike en het logo van de club staan op dezelfde plaats als op het warming-up shirt.

Beide training tenues worden compleet gemaakt door het nieuwe trainingsbroekje van Manchester City. Dit broekje heeft dezelfde kleur als het trainingsshirt en bevat aan de zijkanten ook weer de fel gele strip. Alle trainingskleding van Nike bevat de Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie. Check ook het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2018-2019.

Manchester City training shirt bestellen

De nieuwe Manchester City trainingskleding voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het warming-up shirt is voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 45,-. De trainingsshirts zijn € 10,- goedkoper. Beide shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere City producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe City trainingsshirt in deze SHOP

of in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of de officiële Nike winkel!