10 mei 2018

Manchester City draagt opvallend trainingspak van Nike in 2018-2019

Manchester City draagt komend seizoen een nieuw trainingspak. Dit nieuwe pak werd vandaag officieel gelanceerd door de Engelse kampioen en kledingsponsor Nike. Dit pak wordt door ''The Citizens'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. In vergelijking met vorig seizoen heeft het pak van het keurkorps van Guardiola een geheel nieuw template gekregen. Check hieronder alles over het nieuwe pak, dat bestaat uit een training top en trainingsbroek!

Manchester City training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2018-2019 is geïnspireerd door het nieuwe Vapor template van Nike. De drill top van het pak bevat dan ook over de schouders een flitsende band. Deze band is verdeeld in dunne, horizontale strepen. Hiermee heeft de trainingstrui van City hetzelfde design als het pak van het Nederlands Elftal. Deze strip over de mouwen is op de drill top fel geel. Verder is de training top van Manchester City geheel donker blauw en bevat het dezelfde kenmerken als we gewend zijn. Zo bevat de top een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn ook dit jaar weer uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Hierdoor valt de top nog strakker om het lichaam. Bovendien zijn de mouwen van de trainingstrui van Manchester City weer raglanmouwen. Kenmerkend aan de mouwen is dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor de spelers van de Engelse club voldoende bewegingsvrijheid hebben. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike in het fel geel en de andere borst bevat het logo van de club. City en Nike hebben dit jaar ook weer een authentic versie van deze training top gelanceerd. Deze is uitgerust met de VaporKnit technologie. Deze trainingstrui bevat net wat meer functionaliteiten. Zo bevatten deze tops extra ventilatiegaatjes op de plekken waar de meeste warmte en zweet afgevoerd moet worden. Bovendien is in deze training sweaters extra elastisch materiaal verwerkt, zodat de sweaters nog beter met het lichaam meebewegen en de spelers van Manchester City topsnelheden kunnen behalen. Een ander kenmerk van de VaporKnit technologie is dat de training sweaters zich nog beter aanpassen naar de vorm van het lichaam!

De trainingsbroek van Manchester City heeft dezelfde kleur als de training top. Deze is donker blauw met een flitsende, fel gele strip aan de zijkanten. Op de broek staan ook weer de logo's van de club en Nike en de trainingsbroek bevat verder ook weer de gebruikelijke functionaliteiten. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen en de broek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de enkels en kuiten valt. Ook van deze trainingsbroek is er een versie met de VaporKnit technologie van Nike. Zowel de trainingsbroek als de top zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van de kampioen van Engeland, welke vanaf nu wordt gedragen door spelers als Aguero, Sané, De Bruyne, Jesus, Silva, Sterling, Kompany, Fernadinho en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Manchester City!

Manchester City trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe trainingspak kan je per direct bestellen. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 64,95 en voor kinderen € 54,95. De trainingsbroek is voor volwassenen ook € 64,95 en voor kinderen € 54,95. De VaporKnit versie van beide items is alleen beschikbaar voor volwassenen. De VaporKnit trainingsbroek heeft een prijs van € 100,- voor volwassenen en de drill top heeft een prijs van € 120,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe City pak in deze SHOP

of in de officiële Nike winkel!