Manchester City warming-up shirt 2022-2023

Waar het Manchester City thuisshirt 2022-2023 een retro look heeft, geldt dat niet voor de nieuwe trainingscollectie van ''The Citizens''. Vandaag lanceerden de club en kledingsponsor PUMA namelijk ook de warming-up collectie voor komend seizoen. Deze collectie bevat een nieuw warming-up shirt en een anthem trainingsjack, welke door het keurkorps van manager Pep Guardiola gedragen worden tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Champions, League, FA Cup, League Cup en Premier League wedstrijden in 2022-2023. Deze nieuwe collectie wordt overigens alleen gedragen voorafgaande aan de thuiswedstrijden in het Etihad Stadium dit seizoen.

Manchester City warming-up collectie 2022-2023

Het Manchester City warming-up shirt 2022-2023 heeft dus een modern design. Het shirt is een combinatie van lichtblauw en wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen. Deze print kennen we ook al van het Borussia Dortmund warming-up shirt 2022-2023 en betreft dus een standaard template van PUMA. Alle warming-up shirts van de clubs waarvan het Duitse sportmerk de kledingsponsor is dit seizoen hebben dit template. Ook de pre-match shirts van AC Milan, Olympique Marseille, Stade Rennes en Valencia hebben bijvoorbeeld dit template. We bespreken het toch nog even kort. Ter hoogte van de rechterborst bevindt zich een lichtblauw kruis en de andere borst wordt gekenmerkt door de horizontale lichtblauwe en witte banen. Het vlak onder het kruis wordt gekenmerkt door de diagonale lichtblauwe band en daarnaast bevindt zich een breder lichtblauw blok. De onderkant van het warming-up shirt bevat een diagonaal lichtblauw en wit vlak en de andere kant bevat horizontale banen. Daaronder bevinden zich nog twee vlakken met zigzag strepen en diagonale banen. Ook de overlappende V-hals van het warming-up shirt bevat een all-over print van geometrische vormen en dit geldt ook voor de mouwen en achterzijde van het inloopshirt. De rechterborst bevat het Puma logo. Dit logo komt ook weer terug aan de binnenkant van de hals en op de achterkant van het voetbalshirt. Op de linkerborst prijkt de badge van de club.

De Manchester City warming-up collectie bevat ook een nieuw anthem trainingsjack. Dit jack wordt door de spelers gedragen wanneer zij het veld betreden. Het anthem trainingsjack bevat dezelfde all-over print als het warming-up shirt. Het jack is echter lichtblauw en de geometrische vormen hebben een iets donkerdere tint. Het trainingsjack is verder uitgerust met een semi-hoge hals en bevat ook twee zakken aan de zijkanten. De logo's van PUMA en de club staan op dezelfde plek als op het warming-up shirt.

Zoals alle trainingskleding van PUMA is de warming-up collectie van Manchester City uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de kleding verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Manchester City warming-up shirt bestellen

Het Manchester City warming-up shirt en trainingsjack 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het warming-up shirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 60,- en voor kinderen € 55,-. Er is ook een versie voor vrouwen. Het trainingsjack is voor volwassenen € 90,- en voor kinderen € 80,-. Check ook andere City trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel de Manchester City warming-up collectie in de PUMA SHOP!

of deze WINKEL 

of deze winkel!

Manchester City warming-up shirt 2022-2023

Manchester City anthem trainingsjack 2022