17 mei 2022

Borussia Dortmund warming-up shirt 2022-2023

Borussia Dortmund en Puma hebben inmiddels ook de warming-up lijn voor 2022-2023 gepresenteerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het Borussia Dortmund thuisshirt 2022-2023. Deze lijn bestaat uit een warming-up shirt en pré match trainingsjack. Het inloopshirt wordt door de spelers van Borussia Dortmund gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2022-2023. Het prematch trainingsjack wordt met name gedragen wanneer de spelers het veld betreden, vlak voordat de wedstrijden beginnen. Zowel het warming-up shirt als het Borussia Dortmund trainingsjack bevatten dezelfde all-over print.

Het Borussia Dortmund warming-up shirt 2022-2023 bevat verschillende vlakken, waarin een all-over print verwerkt is. Het vlak aan de rechter bovenkant bevat een diagonaal zwart en geel blok. Daarnaast bevinden zich horizontale zwarte en gele banen. Het vlak daaronder bevat diagonale zwarte en gele banen en het vlak rechts midden is voorzien van zwarte en gele zigzagstrepen. De onderste vlakken bevatten ook geometrische vormen, zoals een staande rechthoek en een bredere diagonale band. De onderkant van het warming-up shirt is uitgerust met een kruis en horizontale lijnen. Deze prints lopen ook door over de mouwen. Met wat fantasie kun je denken dat die elementen zijn van de Borussia Dortmund voetbalshirts van afgelopen tien jaar. Puma is namelijk sinds 2012 de kledingsponsor van ''die Schwarzgelben.'' Dit is echter niet het geval. Puma gebruikt dit template namelijk voor alle warming-up shirts in 2022-2023. Ook de warming-up shirts van clubs als PSV, Manchester City, AC Milan en Olympische Marseille hebben dit template. Het Borussia Dortmund warming-up shirt bevat verder een overlappende V-hals met all-over print. De rechterborst is uitgerust met het Puma logo. Dit logo bevat zowel de cat als het woordmerk. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club, inclusief twee kampioenssterren. Deze verwijzen naar de vijf landskampioenschappen van de club. Ook op de onderkant van de achterkant van het warming-up shirt staat het Puma logo.

Het Borussia Dortmund anthem trainingsjack 2022-2023 bevat dezelfde all-over print als het warming-up shirt, echter is deze print twee tinten geel en zijn de vlakken willekeurig verdeeld. De rits van het Borussia Dortmund trainingsjack is wel zwart. Het trainingsjack bevat een semihoge hals en het logo van Puma op de rechterborst en de achterkant van het trainingsjack is zwart. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en bovendien is het trainingsjack uitgerust met twee zakken met ritsen.

Zowel het warming-up shirt als het trainingsjack bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Borussia Dortmund warming-up collectie bestellen

De nieuwe Borussia Dortmund warming-up collectie 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen. Het warming-up shirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Het trainingsjack is voor volwassenen € 79,95. Check ook andere Borussia Dortmund producten in deze winkels!

Bestel de nieuwste Borussia Dortmund trainingskleding direct in de officiële Puma SHOP!

of in deze SHOP!

Borussia Dortmund warming-up shirt 2022-2023

Borussia Dortmund trainingsjack 2022-2023