Manchester City uitshirt 2021-2022

Manchester City en Puma hebben vandaag het nieuwe Manchester City uitshirt 2021-2022 gepresenteerd.  Bij de presentatie van het nieuwe tenue speelde ook ‘’Water technologie partner’’ Xylem een rol, maar daarover straks meer. In het nieuwe tenue speelt het team van trainer Pep Guardiola de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022. Tijdens een aantal uitwedstrijden draagt de Engelse kampioen ook het Manchester City 3e shirt 2021-2022. Ook dit jaar is Puma verantwoordelijk voor de productie van de Manchester City tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2019.

Manchester City uit shirt en tenue 2021-2022

Alle uitshirts van Puma steunen dit jaar een maatschappelijk project en in het geval van het Puma Manchester City uitshirt 2021-2022 betreft dat een project van Xylem. In samenwerking met Xylem heeft City een project gelanceerd, waarbij er voorlichting wordt gegeven over water, sanitaire voorzieningen, hygiëne en de toegang tot schoon water. Het doel is om 10.000 jongeren in Manchester, Sao Paulo, Buenos Aires en Mumbai te bereiken. Het project werd afgetrapt door de opening van een watertoren in Mumba, die voor 1800 mensen per dag vers drinkwater produceert. Het nieuwe tenue staat dan ook geheel in het teken van water. Het Manchester City uitshirt 2021-2022 is een combinatie van wit, lichtblauw en groen, welke door Puma ‘’Ocean Depths’’ wordt genoemd. In het logo van Etihad Airways op het midden van het tenue is een speciaal effect van waterdruppels verwerkt. Dit logo is een combinatie van paars en lichtblauw en deze kleurencombinatie komt ook op andere plekken in het tenue terug. De taping aan de onderkant van de mouwen is turquoise en hetzelfde geldt voor de diagonale Puma formstripe op de mouwen. Ook in het Puma logo op de rechterborst en de mouwen is een iriserend effect verwerkt en deze opvallende kleuren komen ook weer terug in de badge van de club op de linkerborst. De badge betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft dus niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier is ook het clublogo verwerkt met de leus: ‘’Citizens Giving.’’ Het voetbalbroekje van het uittenue van Manchester City is ook gebroken wit met turquoise logo’s van de club en Puma. De achterkant van de pijpen bevat aan de onderkant een turquoise band. De kousen zijn ook gebroken wit en bevatten een turquoise lijn met daarboven de bijnaam van de club: CITY.

Bij de productie van de nieuwe tenues is logischerwijs rekening gehouden met het verbruik van water. Dit was namelijk minimaal. Zoals alle Puma tenues is ook het Puma Manchester United uitshirt 2021-2022 uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Manchester City uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Bruyne, Mahrez, Foden, Dias, Sterling, Zintsjenko, Jesus, Torres en andere spelers en check ook het Manchester City thuisshirt 2021-2022.

Manchester City uitshirt 2021-2022 bestellen

Het Puma Manchester City uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinederen. De prijzen van het tenue zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en het authentic voetbalshirt € 129,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95.De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je ook de Manchester City tenues laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Manchester City voetbalshirt in deze WINKEL 

of deze SHOP!

of deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

Manchester City uitshirt 2021-2022

Manchester City voetbalshirt 2021-2022

Manchester City uitshirt 2021-2022