1 mei 2021

Manchester City 3e voetbalshirt 2021-2022 uitgelekt

Het design van het nieuwe Manchester City 3e voetbalshirt 2021-2022 is vandaag via verschillende buitenlandse websites uitgelekt! Als dit ook echt het nieuwe Manchester City 3e tenue wordt, dan speelt het team van manager Pep Guardiola in dit voetbalshirt vooral de uitwedstrijden in de Champions League en FA Cup, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League. Puma is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van The Citizens.

Manchester City 3e shirt 2021-2022 heeft nieuw Puma template

Puma gebruikt in 2021-2022 een nieuw template voor de 3e shirts van clubs waarvan het kledingsponsor is. Ook de alternatieve uittenues van AC Milan, Borrusia Dortmund en PSV hebben dit template. Het voornaamste kenmerk van het template is dat het clublogo niet op de linkerborst prijkt. Voor de lancering gebruikt Puma de leus: "It is your crest that may change over the time, but it is your name that leaves a legacy." Op de borst van het nieuwe Manchester City 3e tenue prijkt dan ook in het lichtblauw de naam van de club: MAN CITY. De naam wordt omringd door twee horizontale banen in het lichtblauw. Verder is het voetbalshirt van Manchester City geheel donkerblauw met een all-over print van het clublogo. Het logo van Puma prijkt zowel op het midden van de borst als op beide mouwen en het logo van Etihad Airways staat zoals altijd op het midden van het tenue. De vliegmaatschappij is sinds 2010 de shirtsponsor van de Engelse kampioen. Daarnaast lijkt het tenue te zijn uitgerust met een ronde hals en is er een verticale band aangebracht op de schouders. De mouwen worden ook afgesloten door een grijze of lichtblauwe band. Het Manchester City 3e tenue 2021-2022 wordt waarschijnlijk gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met daarop wel het Manchester City logo en het logo van Puma. De kousen zijn ook donkerblauw (door Puma Peacoat genoemd) met een design van dunne. Horizontale lichtblauwe lijnen. Op de kousen prijkt bovendien de bijnaam van de club: CITY!.

Check hieronder een ontwerp van hoe het Manchester City 3e voetbalshirt 2021-2022 er mogelijk uit gaat zien en check ook het Manchester City thuisshirt 2021-2022. Of dit ook echt de nieuwe tenues van City worden, weten we deze zomer!

Manchester City 3e shirt bestellen

Het Puma Manchester City 3e shirt 2021-2022 kun je pas vanaf de officiële lancering deze zomer bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95! In de onderstaande winkels kun je ook nog de huidige Manchester City voetbalshirts bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Manchester City voetbalshirt in deze WINKEL 

of deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze SHOP!