Manchester City trainingsshirts 2021-2022

Manchester City draagt dit seizoen niet alleen een nieuw trainingspak. De nieuwe trainingslijn van de Premier League kampioen bevat namelijk ook een tweetal nieuwe trainingstenues, welke afgelopen week door de club en kledingsponsor Puma werden gelanceerd. Het pré match top en het trainingsshirt worden door de spelers van Manchester City ook dit jaar weer gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden.

Manchester City warming-up shirt 2021-2022

Het Manchester City warming-up shirt 2021-2022 heeft dit jaar een vrij eenvoudig design. Het enige wat opvalt aan het trainingstenue is het feit dat de logo's van de club en Puma op het midden van de borst staan en dus niet op de gebruikelijke plek, de linker- en rechterborst. Bovendien zijn deze logo's monochroom. Dit betekent dat de logo's in stijl zijn van de kleuren van het trainingsshirt. Het trainingsshirt is wit en bevat een diagonale, lichtblauwe Puma Formstripe op de schouders. Dit is dus direct ook de kleur van de logo's van de club en Puma op de borst. Verder is het Puma Manchester City warming-up shirt dit seizoen uitgerust met een ronde hals. Dit trainingstenue is ook weer uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht en zweet naar de buitenkant van de trainingskleding.

Manchester City trainingsshirt 2021-2022

Manchester City draagt dit seizoen twee verschillende trainingstenue. Het eerste trainingsshirt is lichtgrijs met een design van verticale zigzag lijnen in een iets donkerdere tint grijs. De schouders zijn uitgerust met een turquoise panel met daarnaast een roze Puma Formstripe. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de zijkanten van het tenue. Verder bevat het City trainingstenue een ronde hals met subtiele opstaande kraag. De logo's op dit trainingsshirt zijn ook weer monochroon, in dit geval turquoise. Het andere trainingsshirt is navy blauw en heeft hetzelfde template. De panels op de schouders van dit trainingsshirt zijn lichtblauw/grijs en hetzelfde geldt voor het logo van Puma op de rechterborst en de band aan de zijkanten van het trainingsshirt. De badge op dit trainingsshirt heeft wel de gebruikelijke kleuren van het Manchester City logo. De Manchester City trainingstenues worden compleet gemaakt door een trainingsbroekje in dezelfde kleur als het trainingsshirt.

Manchester City trainingsshirt bestellen

Het Puma Manchester City trainingsshirt en warming-up shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Het warming-up shirt is in volwassen maten € 59,95 en voor kinderen € 54,95. Het trainingsshirt is in kindermaten € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. Check ook andere nieuwe trainingskleding van Man City in de onderstaande winkels!

Bestel je Manchester City trainingspak direct in de PUMA SHOP!

of in deze SHOP

of deze winkel

Manchester City warming-up shirt 2021-2022

 Manchester City trainingsshirt 2021-2022