19 juli 2016

Manchester City trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Engelse club die onder leiding staat van Pep Guardiola. Dit trainingspak wordt door de spelers van Manchester City gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2016-2017. Manchester City is afgelopen seizoen als vierde geëindigd, waardoor het bovendien aan de Champions League of Europa League deelneemt. Het trainingspak van ''The Citizens'' bestaat dit jaar uit een zogenaamde drill top en een tech trainingsbroek. We bespreken hieronder het design van het nieuwe pak en geven daarna aan waar je dit strakke trainingspak exclusief kan kopen!

Grijs Manchester City training sweater en trainingsbroek 2016-2017

Het nieuwste Manchester City trainingspak voor 2016-2017 bestaat uit een zogenaamde drill top of training sweater en een strakke tech trainingsbroek. De trainingssweater van het pak is geheel grijs (antraciet) en bevat een hoge hals. Verder is de drill top uitgerust met een rits tot de borst en loopt er een gele strip over de mouwen en schouders. Een ander kenmerk van deze top is dat de mouwen van een geribbeld materiaal gemaakt zijn, zodat deze strak om de armen vallen. Bovendien bevatten de mouwen van de training top duimgaten, zodat je deze als het ware als handschoenen kan dragen. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het geel en de andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Etihad Stadion in Manchester. Nike is sinds 2014 verbonden aan de Engelse club. Het logo van Manchester City betreft een geheel nieuw logo. Eind 2015 werd dit nieuwe logo door de supporters en de club geïntroduceerd. Dit logo staat vanaf deze zomer op de nieuwe tenues en trainingskleding van Manchester City. Het nieuwe Manchester City pak wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. Deze kleur wordt door Nike ''antraciet'' genoemd. Dit is een zogenaamde tech trainingsbroek, welke strak om de benen valt. De zijkanten van deze trainingsbroek zijn uitgerust met een gele strip. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is dat deze twee zakken aan de zijkanten bevat en aan de onderkant is voorzien van ritsen, zodat je deze makkelijk aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen. Uiteraard mogen de logo's van de club en Nike niet ontbreken op de trainingsbroek.

De gehele nieuwe trainingscollectie van Manchester City is door Nike uitgerust met de Dri Fit technology van het merk.Deze geavanceerde technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu wordt dit pak gedragen door sterren als De Bruyne, Aguero, Gündogan, Nolito, Touré, Sterling, Bony, Kompany en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe trainingsshirt van Manchester City voor 2016-2017.

Manchester City trainingspak kopen

Het grijs/gele Manchester City trainingspak voor 2016-2017 kan je voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De drill top van het pak heeft voor kinderen een prijs van € 55,- en voor volwassenen een prijs van € 65,-. De tech trainingsbroek is voor kinderen € 55,-en voor volwassenen € 65,-. Wil je andere producten van City kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Manchester City trainingspak in de officiële NIKE SHOP! 


Manchester -city -drill -top -2016-2017
City -tech -training -pants -2016-2017