3 juli 2016

Manchester City trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van Manchester City voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Engelse club. In dit nieuwe shirt werken de spelers van Manchester City de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het nieuwe trainingsshirt van ''The Citizens'' is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en bevat verder felle details. We bespreken het design van het nieuwe trainingsshirt van de club kort hieronder.

Licht blauw en zwart Manchester City trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van Manchester City is dit seizoen overwegend licht blauw en bevat een kleine v-hals. Verder is het nieuwe trainingsshirt uitgerust met fel gele accenten. Deze fel gele accenten komen allereerst terug in de swoosh van kledingsponsor Nike op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2014 de tenues, trainingskleding en teamkleding van Manchester City. Ook de strips aan de zijkanten van het trainingsshirt zijn geel. Verder is de linker borst van het nieuwe shirt uitgerust met het nieuwe embleem van de club. Manchester City heeft vanaf 2016-2017 een geheel nieuw embleem geïntroduceerd, wat dus vanaf dit seizoen op alle tenues en trainingskleding staat. Check hier meer over het nieuwe Manchester City logo. Naast dit licht blauwe trainingsshirt hebben Nike en City ook een zwart trainingsshirt gelanceerd. Het zwarte trainingsshirt zal vooral gedragen worden in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Verder ziet dit shirt er precies hetzelfde uit als de licht blauwe trainingsshirts. Het nieuwe trainingstenue van de club waar Pep Guardiola vanaf dit seizoen aan het roer staat, kan gecompleteerd worden door een zwart trainingsbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een gele strip en aan de bovenkant een band waarin de Nike Dri Fit technologie is verwerkt. Deze technologie is ook in de trainingsshirt verwerkt en zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de shirts, welke vanaf komend seizoen gedragen worden door De Bruyne, Gündogan, Sterling, Silva, Kompany, Nasri, Aguero en nog meer sterspelers van de club. Check bovendien het gepresenteerde thuisshirt van Manchester City voor 2016-2017.

Manchester City trainingsshirt kopen

Het nieuwe Manchester City trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 45,- en voor kinderen € 40,-. Hier kan je ook het nieuwe trainingspak, pre match top en trainingsjack voor kinderen kopen, evenals de nieuwe tenues en voetbalshirts van de Engelse nummer twee van afgelopen seizoen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Manchester City trainingsshirt in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze Manchester City STORE! 

 


Trainingsshirt -manchester -city -2016-2017