Manchester City keepersshirt 2019-2020

Manchester City en de nieuwe kledingsponsor Puma hebben afgelopen week ook de nieuwe keepersshirts voor 2019-2020 uitgebracht. Deze keepersshirts worden door Ederson Moraes, Bravo en de andere keepers van ''The Citizes'' gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. Puma lanceerde direct drie verschillende keeperstenues. Het groene keepersshirt wordt vooral gedragen in de thuiswedstrijden en het roze en gele keeperstenue in de uitwedstrijden. Alle keeperstenues van City hebben dit jaar hetzelfde template.

Groen Manchester City keepersshirt 2019-2020

Het Manchester City keepersshirt voor de thuiswedstrijden in het Etihad Stadium is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de all-over print van gele en groene, flitsende strepen over de mouwen. Deze strepen lopen tot net over de ellebogen. Verder zijn de schouders uitgerust met een groene taping van het merk en bevat het keeperstenue een V-hals. Op de borst staat het logo van de club en Puma. Vanaf dit seizoen is het Duitse sportmerk kledingsponsor van City. Puma heeft het stokje overgenomen van Nike, dat sinds 2013-2014 de tenues van de Engelse kampioen verzorgde. Onder het logo van City staat de tekst: ''125 years.'' Dit is een verwijzing naar het 125 jarig bestaan van de club. Hoewel Manchester City al in 1880 opgericht werd, kreeg het pas in 1894 de naam Manchester City. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje met aan de onderkant dezelfde graphic print als over de mouwen. De kousen van het tenue zijn ook groen.

Roze en geel Manchester City keepersshirt 2019-2020 Het Manchester City keepersshirt voor de uitwedstrijden in geheel roze en bevat ook over de mouwen de opvallende print. De strepen op de mouwen zijn paars, roze en lichtblauw. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het groene keepersshirt. De achterkant van het roze shirt bevat nog een lichtblauwe taping. Dit keeperstenue wordt compleet gemaakt door een roze broekje en roze kousen. In sommige uitwedstrijden dragen de keepers van City een geel keepersshirt. Ook deze bevat een graphic print op de mouwen. Uiteraard zijn de keeperstenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de keeperstenues, die vanaf nu gedragen worden door Ederson Moraes en Bravo of check het nieuwste Manchester City thuisshirt en uitshirt voor 2019-2020. 

Manchester City voetbalshirt 2019-2020 bestellen

De nieuwe Manchester City keepersshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 94,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 74,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176).  In deze winkels kun je de keeperstenues van Manchester City ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Manchester City voetbalshirt altijd in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking)

of deze WINKEL