11 juni 2017

Manchester City keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe Manchester City keepersshirt voor 2017-2018 is officieel gelanceerd door Nike en de Engelse club. Dit gebeurde tegelijkertijd met de presentatie van de van Benfica overgekomen keeper, Ederson. Dit nieuwe shirt wordt onder andere gedragen door Ederson Moraes, Claudio Bravo en Angus Gunn gedurende de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden van City dit seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe keeperstenue van ''The Citizens.''

Groen Manchester City keeper shirt en tenue 2017-2018

Het keepersshirt van Manchester City is komend seizoen, evenals het shirt van afgelopen seizoen, groen en wordt vooral gekenmerkt door de flitsende witte strepen over de mouwen. Deze strepen hebben verschillende breedtes en lopen in elkaar over. Deze strepen komen ook aan de bovenkant van de achterkant weer terug in de vorm van v-lijnen. Verder is het voetbalshirt dit seizoen uitgerust met een ronde hals en prijken de logo's van Nike en de club op de borst. Hoofdsponsor Etihad Airways versiert het midden van het shirt. Het nieuwe keeperstenue van City wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte strip. Op de keepersbroekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen van het nieuwe City keeperstenue zijn ook groen met witte accenten.

Zoals alle tenues van Nike is het nieuwe keeperstenue uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Manchester City thuisshirt voor 2017-2018.

Manchester City keepersshirt 2017-2018 kopen

Het Manchester City keepersshirt kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online winkels. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het keepersshirt is ongeveer € 89,95 voor volwassenen en €69,95 voor kinderen. Daarbij heb je de mogelijkheid het shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de keepers van City ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de nummer twee van afgelopen seizoen kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe keepersshirt in deze officiële NIKE SHOP! 

of deze officiële SHOP