3 juli 2016

Manchester City keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Manchester City voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Engelse club. In dit nieuwe keeper shirt werken keepers als Joe Hart, Richard Wright en Caballero de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden af in het Etihad Stadium gedurende 2016-2017. In vergelijking met afgelopen seizoen heeft het nieuwe keepersshirt van City weer een geheel nieuw en bovendien opvallend design. We bespreken het hieronder.

Manchester City keeper shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Manchester City keepersshirt voor 2016-2017 is dit jaar overwegend fel geel, waarbij de mouwen van het shirt iets donkerder zijn dan de de romp van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een zwarte lijn. Deze zwarte lijn komt ook terug aan de zijkanten van het nieuwe keepersshirt van de club die vanaf dit seizoen onder leiding staat van Pep Guardiola. De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike in het zwart. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2014 kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het nieuwe logo van de Engelse club. Vanaf dit seizoen heeft Manchester City een geheel nieuw embleem. Check hier meer over het nieuwe logo van de Engelse club. Hoofdsponsor van Manchester City is Etihad Airways. Het logo van de vliegmaatschappij staat sinds 2009 op het midden van de shirts van Manchester City. Verder is het nieuwe keeper shirt van de club uitgerust met een zwarte strip aan de zijkanten van het shirt. Deze loopt door tot over de broekjes van de keepers. Deze shorts zijn verder ook geel en bevatten bovendien de logo's van de club en Nike. De kousen van het nieuwe keeperstenue van Manchester City zijn ook geel met zwarte driehoeken op de achterkant. Op de kousen staat ook de swoosh van Nike met een deel van de naam van de club: CITY. Zoals alle tenues van Niike is het keeperstenue van Manchester City uitgerust met de Dri Fit technology van Nike welke zorgt voor verkoeling ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de shirts waarin Hart, Wright en Caballero zullen keepen komend seizoen. Check bovendien het vandaag gepresenteerde nieuwe Manchester City thuisshirt 2016-2017. 

Manchester keepersshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Manchester City keepersshirt en tenue voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 74,95 en voor volwassenen € 89,95. In deze shops kan je jouw keepersshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de keepers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de keepers dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil je andere producten van Manchester City kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Manchester City keepersshirt in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze Manchester City STORE! 


Manchester -city -keeperstenue -2016-2017