12 juli 2019

Manchester City joggingspak 2019-2020

Puma heeft dit jaar ook een casual lijn voor Manchester City geïntroduceerd. Deze kleding wordt niet door de spelers gedragen, maar is natuurlijk wel perfect om de wereld te laten zien dat City jouw ''cluppie'' is. Het thema van deze nieuwe kledinglijn van Puma en Manchester is ''FTBLCulture'' en dit verwijst natuurlijk naar het feit dat je niet alleen tijdens de wedstrijd van je club houdt, maar 24/7 de club leeft. Zo is dat! Onderdeel van deze nieuwe lijn van City is een nieuw joggingspak, die je kunt combineren met ofwel een hoodie of een crew neck sweater. En dat ook nog eens in twee verschillende kleuren. Check!

Manchester City FTBLCulture hoodie, sweater en joggingsbroek

Wij zijn vooral fan van het zwarte Manchester City joggingspak van Puma. Dit pak staat namelijk geheel in het teken van het nieuwe uitshirt van Manchester City. Met het nieuwe voetbalshirt eert City een discotheek in de stad: The Haçienda. De club was in de jaren '80 de hartslag van de stad en dit wordt gesymboliseerd door de kleurige details op het uitshirt en dus ook het nieuwe joggingspak. De hoodie en crew neck sweater van dit pak zijn geheel zwart en bevatten op de borst het Puma Sportswear logo en het logo van de club in het roze. De achterkant van de sweaters zijn uitgerust met een vlak met daarin diagonale gele en zwarte lijnen en daarboven prijkt de naam van de stad in het lichtblauw. De onderkant van de nieuwe truien zijn uitgerust met een tailleband, waarin ook weer het woordmerk van het Duitse sportmerk is verwerkt. De hoodie is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De truien kun je bovendien in een lichtblauwe versie bestellen. In deze sweaters zijn elementen van het nieuwe Manchester City thuisshirt verwerkt. Met name de paarse tailleband en de print op de achterkant van de truien zijn een verwijzing naar het thuisshirt van City. In plaats van de naam van de stad, zijn de bovenkant van de lichtblauwe truien uitgerust met de bijnaam van de club: CITY.

Het nieuwe FTBLCulture pak van Manchester City kan gecombineerd worden met de zogenaamde casuals trainingsbroek. Opvallend aan deze joggingsbroek is dat deze een all-over camouflage print heeft. Verder is de broek geheel zwart met een tailleband aan de bovenkant en zakken aan de zijkanten. De trainingsbroeken van City hebben dit jaar ook weer een toelopende fit, wat betekent dat deze strak om de enkels en kuiten vallen. De nieuwe FTBLCulture collectie van Puma en City bestaat verder ook uit vette t-shirts. Deze zijn natuurlijk goedkoper dan dit gave Manchester City pak en bovendien goedkoper!  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FTBLCulture collectie of check het nieuwste Manchester City trainingspak voor 2019-2020!

Manchester City FTBLCulture collectie bestellen

De hoodie en trui het nieuwe Manchester City pak kun je vanaf nu bestellen. De prijs van de hoodie is € 69,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. De crew neck sweater is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 59,95. Voor de joggingsbroek geldt hetzelfde en deze is € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Manchester City pak in deze SHOP

of deze winkel! 

 

Manchester City hoodie