5 oktober 2015

Manchester City Champions League trainingspak 2015-2016

Manchester City en Nike hebben een geheel nieuw Champions League trainingspak bekend gemaakt. Dit trainingspak wordt door de spelers van City gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Bovendien wordt het trainingspak door de wissels van Manchester City gedragen tijdens de wedstrijden in het kampioenenbal. De club uit Engeland is dit seizoen ingedeeld in poule D en strijdt met Juventus, Borussia Monchengladbach en Sevilla om een plek in de achtste finales van de CL. Het nieuwe pak heeft deze kleuren als het nieuwe 3e shirt van de club en is overigens niet te verwarren met het nieuwe presentatiepak. In het nieuwe presentatiepak wordt namelijk niet getraind.

Zwart Manchester City trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Manchester City Champions League trainingspak bestaat dit jaar uit twee losse items, uit een midlayer of sweater en een strakke trainingsbroek. De midlayer van het nieuwe trainingspak is overwegend zwart met fel gele accenten. Dit zijn precies dezelfde kleuren als het nieuwe Manchester City 3e shirt 2015-2016. Echter de midlayer is geheel zwart met een hoge hals. Verder bevat de sweater van het trainingspak een hoge hals met een rits tot de borst. Over de schouders en mouwen loopt een fel gele strip. Ook de logo's van de Amerikaanse kledingsponsor en de Engelse club bevatten fel gele accenten. Een ander kenmerk van de midlayer is dat de mouwen strak om de armen vallen. Het nieuwe City pak wordt gecompleteerd door een strakke trainingsbroek. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met een fel gele band aan de zijkanten en bevat bovendien twee zakken. De pijpen van de broek vallen strak om de enkels en de kuiten en bevatten een rits aan de onderkant, zodat je makkelijk je broek aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen. Ook hierop prijken de logo's van de club en Nike. Het nieuwe pak wordt door sterren als Kevin De Bruyne, Touré, Aguero, Sterling, Silva, Nasri en Bony gedragen tijdens de trainingen en warming-up in aanloop naar de Champions League wedstrijden. Uiteraard zijn deze pakken uitgerust met de nieuwste technieken, waaronder de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht en zweet.

Manchester City CL trainingspak 2015-2016 kopen

Het nieuwe strakke zwarte Manchester City trainingspak 2015-2016 kan je alleen voor volwassenen kopen. Zoals al aangegeven bestaat het pak uit twee gescheiden items. De midlayer heeft een prijs van € 60,- en de prijs van de trainingsbroek is ook € 60,-, wat een totaalprijs van € 120 maakt. City en Nike hebben wel een trainingspak voor kinderen gelanceerd in dezelfde kleuren. Echter bevat het jack dan een rits. Check ook andere beschikbare producten van City in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Manchster City CL trainingspak in de online Nike shop!

Manchester -city -midlayer -2015-2016
Manchester -city -cl -trainingsbroek -2015-2016