15 juli 2019

Manchester City 3e shirt 2019-2020

Het nieuwe 3e shirt van Manchester City is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe tenue speelt Man City met name de uitwedstrijden in de Champions League en FA Cup. Het 3e shirt heeft namelijk als naam ''cup shirt.'' Ongetwijfeld speelt het keurkorps van manager Guardiola in dit tenue ook een aantal wedstrijden in de Premier League. Vanaf dit seizoen is Puma kledingsponsor van ''The Citizens.'' Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Puma en beide partijen tekenden een contract voor zes seizoenen. Check alle details van het nieuwe alternatieve uitshirt van de Engelse kampioen.

Ben je enthousiast over dit nieuwe tenue? Bestel het direct in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) of deze WINKEL 

Manchester City 3e shirt 2019-2020

Geel/roze Manchester City uitshirt 2019-2020

Met de lancering van het zwarte uitshirt met kleurige details maakte Puma direct indruk. Deze lijn trekt het Duitse sportmerk door naar het Manchester City 3e shirt voor 2019-2020. Het nieuwe voetbalshirt is namelijk een combinatie van geel en roze.  De kleuren van het nieuwe tenue zijn een ode aan het briljante voetbal dat de club speelt onder leiding van manager Pep Guardiola. De opvallende kleuren van het nieuwe tenue staan symbool voor de moderniteit van de club en de missie om attractief, technisch en aanvallend voetbal te spelen in alle geledingen van de club, dus zowel het eerste elftal, als het vrouwenelftal en de jeugdacademie. Guardiola geeft hier nog een reactie op: ''Voetbal is een bron van inspiratie en vermaak voor miljoenen mensen. Op het veld is het ons doel om aanvallend voetbal te spelen en het publiek te entertainen. Ik ben verheugd dat het team van Puma dat gebruikt heeft als inpspiratie voor ons nieuwe 3e shirt. Ik kijk ernaar uit om dit tenue op het veldt te zien komend seizoen.''

De bovenkant van het Manchester City 3e shirt is geel (Color Fizzy Yellow) en ter hoogte van het midden loopt dit middels een gradiënt effect over in het roze (Georgia Peach). Het 3e shirt is verder uitgerust met zwarte details. De ronde hals is zwart en de binnenkant van de hals bevat een zwarte taping. Deze is ook zichtbaar op de achterkant van het tenue en in dit gedeelte is de bijnaam van de club verwerkt: CITY. Op de borst staan de logo's van de club en Puma en het midden van het tenue is uitgerust met het logo van sponsor Etihad Airways. Onder het logo van Manchester City staat ook op dit tenue de tekst: ''125 years.'' Manchester City werd in 1880 als West Gorton Saint Marks opgericht. In 1887 veranderde de naam van de club in Ardwick FC en in 1894 veranderde de naam van de club pas in Manchester City. Dit is dit jaar 125 jaar geleden. Subsponsor NEXEN Tire versiert de rechtermouw. Het derde tenue van Manchester City wordt compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje met een zwarte band aan de onderkant van de pijpen. De kousen van het tenue zijn geel met een zwarte Puma Cat. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Manchester City 3e shirt voor 2019-2020, dat vanaf nu wordt gedragen door spelers als Hernandez, Sané, De Bruyne, Jesus, Sterling, Mendy, Fernandinho, Gündogan, Foden en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwste Manchester City thuisshirt voor 2019-2020. 

Manchester City 3e shirt 2019-2020 kopen

Het nieuwe Manchester City 3e shirt voor 2019-20 kun je vanaf 15 juli bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De Manchester City tenues kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Manchester City voetbalshirt altijd in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze WINKEL 

Geel/roze Manchester City 3e shirt 2019-2020

Manchester City derde tenue 2019-2020 Manchester City 3e shirt 2019-2020