Malmö FF voetbalshirts 2019

Malmö FF en Puma hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt de Zweedse club de wedstrijden gedurende dit seizoen. De Zweedse Allsvenskan start op 31 maart weer en Puma heeft drie gloednieuwe tenues voor ''Di Blåe'' uitgebracht. Malmö eindigde afgelopen seizoen als derde in de Zweedse competitie, dus speelt in dit nieuwe tenue ook wedstrijden in de Europa League. Check hieronder de details van zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt.

Malmö FF thuisshirt 2019

Het nieuwe Malmö FF thuisshirt voor 2019 is natuurlijk geheel licht blauw en is verder uitgerust met witte accenten. De Puma T7 taping over de schouders en mouwen is wit en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt een witte v-hals met gevouwen kraag in het wit. Verder is het shirt een ode aan de Europa Cup I finale van 1978-1979. Dat is dit jaar 40 jaar geleden. In de finale in het Olympiastadion in München nam Malmö het op tegen Nottingham Forest en verloor met 1-0. Op de borst staan de logo's van de club en Puma. Boven het logo van de Zweedse club staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twintig kampioenschappen. Op het midden van het tenue staat sponsor Volkswagen en verder staan ook TICTAC en TILMOBIL op het shirt van Malmö. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en licht blauwe kousen met witte accenten.

Malmö FF uitshirt en 3e shirt 2019

Het Malmö FF uitshirt voor 2019 is geheel navy blauw en bevat een licht blauwe taping over de schouders en mouwen. Dit voetbalshirt is uitgerust met een v-hals en de logo's van Puma, de club en de sponsoren staan op dezelfde plek als het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen met licht blauwe details. Daarnaast heeft de Zweedse club dit jaar een bordeaux rood voetbalshirt. Dit shirt een is ode aan het voetbalshirt van 2001 en dan met name het shirt dat Zlatan Ibrahimovic droeg toen hij een fantastisch doelpunt scoorde tegen Djurgardens IF in het Stockholms Stadion. Dit was ook direct ook de laatste keer dat Malmö een bordeaux rood voetbalshirt had. Ook dit shirt bevat een lichtblauwe taping over de mouwen en schouders en is uitgerust met een v-hals. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en dito kousen.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Malmö FF voetbalshirts voor 2019, welke direct gedragen worden door spelers als Rosenberg, Christiansen, Berget, Antonsson, Strandberg, Safari en nog meer spelers.

Malmö FF voetbalshirt kopen

De nieuwe Malmö FF voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële webwinkel van de Zweedse club. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie? Bestel het dan exclusief in de onderstaande winkel. Hier scoor je al een t-shirt vanaf € 24,95! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Malmö shirt in deze winkel!