6 maart 2017

Malmö FF thuisshirt 2017-2018

Malmo FF en Puma hebben het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 afgelopen weekend officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Malmo FF de wedstrijden in de Zweedse Allsvenskan gedurende 2017 en 2018. Thuishaven van de Zweedse club is het Swedbankstadion in Malmö. Bij de Zweedse club spelen ex Ajacieden Markus Rosenberg en Tobias Sana. PUMA is sinds 2002 kledingsponsor van de 22 voudig kampioen van Zweden. Eerder was het merk al kledingsponsor in 1976 en in de periode 1986-1997. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt van ''Di blåe'' (de Blauwen).

Malmö FF thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Malmö FF thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend licht blauw met witte accenten. De witte accenten komen terug in de stijlvolle henley collar en de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de gesublimeerde, verticale band over het midden van het shirt. Deze band bevat een all-over print van de torens van een kasteel, welke geïnspireerd zijn door de torens uit het logo van de club. Op de linker borst van het shirt prijkt het logo van de Zweedse club, waar ook Zlatan Ibrahimovic heeft gespeeld. Boven het logo staat een gouden ster en onder het logo staat de naam van de club. Verder bevat de achterkant van het shirt nog een speciaal detail. Net onder de kraag staat de vlag van de stad Malmö. Het logo van Puma staat zowel op de rechter borst als op de mouwen en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Volkswagen. De autoproducent is sinds dit seizoen de hoofdsponsor van de club. Verder bevat de rechter mouw een speciale badge van de Zweedse competitie. Het nieuwe Malmö FF tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend licht blauw met witte details.

Zoals alle tenues van Puma zijn de Malmö FF tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Malmö FF voetbalshirt kopen

Het nieuwe Malmö FF shirt voor 2017-2018 kan je vanaf binnenkort kopen in de onderstaande online shop voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Wil je andere producten van Malmö FF kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Malmo FF shirt en andere shirts van Zweedse club IN DEZE SHOP!

of scoor een Malmo FF fan t-shirt in deze online winkel