29 maart 2018

Malmö FF thuisshirt 2018-2019

De Kampioen van Zweden, Malmö FF, heeft het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Malmö FF was afgelopen seizoen oppermachtig in de Zweedse competitie en kroonde zich tot trots winnaar van de Allsvenskan. Doordat Malmö FF kampioen van Zweden is geworden gaan we dit shirt niet alleen terug zien in de Zweedse competitie en in de beker van het Scandinavische land, ook tijdens de thuiswedstrijden in de (voorronde) Champions League is dit shirt te bezichtigen. De club uit het Zweedse stadje Malmö speelt haar thuiswedstrijden in het Swedbank Stadion. Dit stadion heeft een capaciteit van 24.000. De supporters die iedere week trouw in het stadion zitten worden wel beloond door het team van trainer Magnus Pehrsson. De club werd in de afgelopen vijf jaar namelijk 4 keer kampioen van Zweden. Dan kun je met trots zeggen dat je de te kloppen club van het land bent. Nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van de Zweedse club? Check de details hieronder!

Het nieuwe thuisshirt van  Malmö FF is ontworpen door het Duitse sportmerk Puma. Het shirt heeft dezelfde basiskleur als  vorig jaar. Malmö heeft al jaren een lichtblauw thuisshirt. Hier komt ook de bijnaam van de club vandaan ‘’ De Blauwen.’’ De kraag van het shirt is rond en op de achterkant van de kraag is de vlag van Scania te zien. Scania is de provincie waar Malmö in ligt.  Op de rechterkant van de borst is het logo van het Duitse sportmerk geplaatst. De springende poema is wit van kleur. De rechterkant van de borst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan twee(!) gouden sterren. Eindelijk denken  de supporters van de Zweedse club waarschijnlijk. Na het kampioenschap van afgelopen seizoen was de 20e landstitel een feit. Eindelijk kunnen ze op dit shirt de tweede ster vinden. Net als in Nederland krijg je in Zweden per 10 kampioenschappen een gouden ster op het shirt. Malmö FF is de eerste Zweedse ploeg die twee sterren op het shirt heeft staan. Malmö FF is een absolute topploeg in de Allsvenskan. Toch promoveerde de club pas in 2001 eindelijk weer naar het hoogste niveau in Zweden. Hierna heeft de ploeg in 2004 éénmaal het kampioenschap mogen vieren maar het huidige decennia is de club erg sterk in de competitie. Opvallend is dat Malmö FF in 1989 voor het laatst de Zweedse beker heeft gewonnen, en ook de Zweedse Supercupen is maar één keer gewonnen door ‘’De Blauwen.’’ De hoofdsponsor van de club, Volkswagen, schittert op de voorkant van het shirt. Volkswagen is sinds 2016 te zien op het shirt van de Zweedse topclub. Dit betekent dat sinds Volkswagen op het shirt van de club staat, ze altijd kampioen zijn geworden. Hier willen andere bedrijven ook gebruik van maken. Zowel Tictac als Tillmobil pronken dit jaar voor het eerst op het shirt van Malmö FF. Tictac staat op de mouwen en Tillmobil staat op de achterkant van het shirt onder de rugnummers van de spelers.De shirts van Puma zijn uitgerust met de zogeheten Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers van Malmö FF optimaal kunne presteren tijdens de wedstrijden. Het tenue van de ex-ploeg van Zlatan Ibrahimovic wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen.

Malmö FF voetbalshirt kopen.

Op dit moment is het nog niet mogelijk het nieuwe thuisshirt van Malmö op een andere manier te bestellen dan in de webshop van de club. In DEZE WEBSHOP is het wel mogelijk om andere voetbalshirts te bestellen van de Zweedse competitie. Wilt u toch merchanidse artikelen kopen van de Zweedse kampioen dan moet u bij DEZE WINKEL zijn. In deze online webshop is het ook mogelijk om van vele andere Zweedse clubs fan merchanidse te kopen! Directe levering gegarandeerd!