23 maart 2020

Malmö FF thuisshirt 2020-2021

Malmö FF en Puma hebben afgelopen week het nieuwe thuisshirt van de Zweedse club gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit de gelijknamige stad de wedstrijden in de Zweedse Allsvenskan gedurende 2020 en een deel van 2021. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van Malmö Fotbollförening. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2002 en eerder was Puma al kledingsponsor van de club in de periode 1986-1997 en in 1976.

Malmö FF thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Malmö FF thuisshirt 2020-2021 is zoals altijd geheel lichtblauw en wordt dit seizoen gekenmerkt door het design van flitsende, horizontale strepen. Deze strepen hebben wat weg van geluidsgolven en verschillen in diktes. Deze strepen lopen ook door over de mouwen van het tenue. De achterkant van het voetbalshirt is wel uitgezonderd van dit design en hetzelfde geldt voor de taping over de mouwen. Het voetbalshirt van Malmö FF is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een witte band. Op de rechterborst prijkt het logo van Puma in het goud en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo van Malmö FF staan twee sterren. Deze verwijzen naar de 20 kampioenschappen van de club. De achterkant van het tenue bevat in de nek zowel de naam van de stad als de vlag van de stad. Het logo van hoofdsponsor Volkswagen versiert het midden van het thuisshirt en de achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met het logo van Limitado.

Het nieuwe Malmö FF thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale band in het lichblauw. De kousen zijn ook geheel lichtblauw en bevatten op het midden de naam van de club: Malmö FF. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe voetbalshirt van ''Di blåe.'' Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Rosenberg, Thelin, Molins, Nalic, Christiansen en andere spelers.

Malmö FF voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van Malmö FF kun je alleen bestellen in de clubshop van de Zweedse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van de club of een hoodie? Check het in de onderstaande webwinkel. Deze bestel je al vanaf € 25,95! Directe levering!

Bestel je Malmö FF t-shirt altijd in deze winkel! 

Malmo FF thuisshirt 2020-2021

Malmö FF thuisshirt 2020-2021