17 november 2021

Liverpool trainingspak kinderen 2021-2022

De Liverpool Nike collectie 2021-2022 bevat ook dit seizoen weer verschillende trainingspakken voor kinderen. De meeste Liverpool trainingspakken kun je namelijk ook bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176, en een aantal zelfs ook voor kleuters, peuters en baby's. In dit artikel lichten we de verschillende Liverpool trainingspakken voor kinderen uit. Het design van de pakken is geïnspireerd door de trainingspakken die ook door de spelers van ''The Reds'' gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in 2021-2022.

Liverpool training sweater en trainingsbroek kinderen

Afgelopen zomer lanceerden Liverpool en Nike het eerste Liverpool trainingspak van dit seizoen. Dit betreft het bordeaux rode Liverpool trainingspak, welke vooral in de voorbereiding op de thuiswedstrijden dit seizoen gedragen wordt. Het pak dat door de spelers gedragen wordt, bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. Dit jaar bevatten alle trainingspakken van Nike het zogenaamde Strike template. Dit template komt vooral tot uiting in de diagonale band, welke Nike zowel op de Liverpool training sweater als de trainingsbroek verwerkt heeft. Beide items zijn bordeaux rood (door Nike ''Team Red'' genoemd) en de training sweater bevat net boven het midden van de mouwen een diagonale fel rode (door Nike ''Bright Crimson'' genoemd) en de trainingsbroek bevat deze band aan de bovenkant van de pijpen. Ook de logo's van Liverpool en Nike op de training sweater en trainingsbroek hebben deze kleurencombinatie. Een ander kenmerk van het Strike template is de all-over print van ovale vormen en golven op de mouwen van de sweater en ter hoogte van de zakken van de broek. De sweater bevat verder een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderzijde uitgerust met duimgaten. Een ander kenmerk van de Liverpool training sweater is dat deze aan de achterkant iets langer is, voor extra bescherming. Alle Nike trainingsbroeken, dus ook die van Liverpool, hebben de volgende kenmerken:

  • De bovenzijde van de trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband. In deze band zijn ventilatiegaatjes verwerkt en met de band kan de pasvorm van de broek versteld worden.

  • De trainingsbroek heeft verder twee zakken met een rits aan de zijkanten.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, om de broek nog makkelijker over voetbalschoenen en sneakers aan en uit te doen.

  • Zowel de trainingsbroek als de training sweater zijn gemaakt van een elastisch materiaal (91% elastaan, 9% polyester), welke naadloos aansluit op het lichaam.

  • In het trainingspak is de Nike Dri Fit technologie verwerkt, welke zorgt voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Dit trainingspak is ook beschikbaar met een trainingsjack, maar daarover straks meer.

Liverpool Champions League trainingspak 2021-2022

Het tweede Liverpool trainingspak, dat ook gedragen wordt tijdens de trainingen van de club, werd eind september/begin oktober gepresenteerd. Dit betreft het zogenaamde Liverpool Champions League trainingspak en wordt door de club logischerwijs vooral gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal. Het Champions League trainingspak heeft een wat minder spannend design. De body van de sweater van dit pak is grijs en verder bevat de training sweater zwarte mouwen met de print van ovale vormen en golven. De diagonale band op de mouwen is grijs/zilver en alle logo's op de training sweater zijn geel. De trainingsbroek van dit Liverpool trainingspak is donker grijs en de logo's van de club en Nike zijn geel. De diagonale band op de trainingsbroek is ook weer grijs. De functionele kenmerken van dit trainingspak zijn hetzelfde als die van het bordeaux rode Liverpool trainingspak.

Liverpool trainingspak met trainingsjack

De hierboven besproken Liverpool trainingsbroeken voor kinderen zijn ook beschikbaar met een trainingsjack. Het verschil met deze pakken is dat je het trainingspak met trainingsjack als één geheel kunt bestellen en niet los van elkaar. De kleuren van deze pakken zijn hetzelfde als de trainingspakken met een training sweater. De jacks bevatten alleen een doorlopende rits en zijn bovendien uitgerust met zakken met een rits. De mouwen van de Liverpool trainingsjack bevatten aan de onderkant geen duimgaten. De trainingsbroeken zien er ook hetzelfde uit, maar bevatten geen enkelritsjes. Een ander verschil is dat het Liverpool trainigspak met trainingsjack voor 100% uit polyester bestaat. Hierin is dus geen elastaan verwerkt.

Er is overigens wel een mogelijkheid om zelf een Liverpool trainingsbroek te combineren met een trainingsjack. De Liverpool anthem trainingsjacks zijn namelijk wel los te bestellen. Dit betreft het jack dat de spelers dragen bij het betreden van het veld, vlak voordat de wedstrijden beginnen. In dit trainingsjack zien we de spelers van het elftal van manager Jürgen Klopp bijvoorbeeld ook wanneer het Champions League anthem wordt afgespeeld. De collectie bevat dit seizoen drie verschillende Liverpool anthem trainingsjacks, welke hetzelfde template hebben. Dit betreft het zogenaamde I96 template. Het bordeaux rode trainingsjacks wordt gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en bevat een brede horizontale rode band op het midden met daarin een all-over print met symbolen, die verwijzen naar de poorten van Anfield Road. Het anthem jack dat in de voorbereiding op de uitwedstrijden gedragen wordt is zwart en bevat op het midden een zwarte band met daarin dezelfde symbolen. Opvallend is dat op dit Liverpool trainingsjack de logo's van de club, Nike en sponsor AXA fel rood zijn. Het Champions League trainingsjack heeft ook het I96 template. Dit jack is aan de bovenkant rood, bevat op het midden een gele en witte band en de onderkant is grijs. In plaats van de Nike swoosh bevat dit trainingsjack het Nike Futura logo en zijn de logo's op dit jack geel. Alle anthem trainingsjacks bevatten een baseball collar, een doorlopende rits en zijn voorzien van zakken met ritsen.

Liverpool joggingpak kinderen

We hebben nu de Liverpool ''On Pitch'' trainingspakken besproken. De collectie bevat echter ook trainingspakken die minder vaak zichtbaar zijn. De collectie bevat ook bijvoorbeeld zogenaamde sweat trainingspakken of joggingpakken. Dit pak wordt door de spelers van Liverpool gebruikt als presentatiepak/travel trainingspak en dus vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of na afloop van de wedstrijden. Deze comfortabele pakken zijn perfect om in te chillen, omdat deze zijn gemaakt van een speciaal fleece materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het je heerlijk warm houdt en zacht aanvoelt. De collectie bevat dit jaar een tweetal off pitch Liverpool trainingspakken voor kinderen, bestaande uit een hoodie en een joggingbroek. De eerste hoodie is overwegend zwart met op de mouwen een diagonale rode, groene en beige band. Ook dit betreft weer het Nike Strike template. Een ander kenmerk van de hoodies is dat deze een vrij lange rits bevat tot ongeveer het midden van buik. De hoodies zijn uitgerust met een capuchon en bevatten ook twee zakken. De joggingbroek heeft dezelfde kleur als de hoodie. Het andere Liverpool joggingpak heeft dezelfde kleuren als het Champions League trainingspak. Deze hoodie is grijs met een diagonale gele band op de mouwen en op de borst de logo's van Nike en de club in het rood. Het Nike logo op deze trui betreft ook weer het Futura logo. De broek heeft dezelfde kelur als de trui. De Liverpool sweat trainingspakken zijn gemaakt van een combinatie van polyester (78%) en katoen (22%), waardoor deze zowel perfect zijn om in te trainen als om op straat te dragen. De broek kun je eventueel ook combineren met één van de andere beschikbare Liverpool vesten.

Goedkoop Liverpool trainingspak

Voor het eerst heeft Nike dit seizoen ook een goedkoop/goedkoper Liverpool trainingspak geïntroduceerd. Dit pak is onderdeel van de ''Academy Pro'' collectie. Het trainingspak wordt niet gedragen door de spelers, maar heeft wel dezelfde professionele look als de andere trainingspakken uit de collectie. Dit trainingspak bestaat uit een rode training sweater met een diagonale witte band op de schouders en een rode trainingsbroek met dezelfde diagonale band. De logo's van de club, Nike en Liverpool op dit pak zijn helemaal wit.

Liverpool trainingspak kinderen bestellen

Er is dus een ruime keuze Liverpool trainingspakken voor kinderen, welke je allemaal kunt bestellen in de onderstaande winkels. Alle pakken hebben verschillende prijzen! De losse training sweater en trainingsbroek hebben allebei een prijs van € 54,95. Het trainingspak met trainingsjack is voor kinderen van 7 tot 15 jaar € 99,95, maar voor kleuters, peuters en baby's bestel je dit trainingspakje al vanaf € 59,95. De anthem trainingsjacks en de hoodies zijn € 69,95. Het goedkope Liverpool trainingspak bestel je al vanaf € 69,95. In sommige van deze webwinkels zijn een aantal items zelfs al afgeprijsd. Check in deze winkels ook de Liverpool voetbalshirts en andere trainingskleding voor kinderen.

Bestel je Liverpool trainingspak voor kinderen direct in de NIKE SHOP!

of deze webshop! 

of deze SHOP! 

Liverpool trainingspak 2021-2022 Bordeaux Rood

Liverpool Champions League trainingspak 2021-2022

Liverpool trainingspak met trainingsjack kinderen

Liverpool trainingsjack kinderen 2021-2022

Liverpool trainingsjack zwart 2021-2022 kinderen

Liverpool trainingsjack kinderen 2021-2022 Champions League

Liverpool joggingpak 2021-2022 kinderen

Liverpool sweat trainingspak 2021-2022 kinderen

Goedkoop Liverpool trainingspak 2021-2022

Goedkoop Liverpool trainingspak