Liverpool trainingsjack 2020-2021

De nieuwe Nike collectie van Liverpool bevat ook weer een geheel nieuw Liverpool anthem trainingsjack. Dit is het trainingsjack dat door de spelers van de Engelse kampioen gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Vandaag bespreken we alleen het jack die het keurkorps van Klopp dragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden. Dit weekend werd alleen de nieuwe thuiscollectie van The Reds officieel gelanceerd.

Rood/wit Liverpool anthem trainingsjack 2020-21

Het Liverpool trainingsjack is dit jaar geheel rood (door Nike ‘’gym red’’ genoemd) en bevat alle kenmerken van het zogenaamde I96 template van Nike. Alle anthem trainingsjack van Nike hebben dit template, welke vooral gekenmerkt wordt door de brede band onder de borst. Op het trainingsjack van Liverpool is deze band wit. Een ander kenmerk van dit standaard template is de taping over de schouders van het trainingsjack en op het Liverpool jack is deze taping ook wit. Op de borst staan ook weer de gebruikelijke logo’s. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Champions League winnaar van 2019. De club en het sportmerk tekenden begin dit jaar een contract voor meerdere seizoenen. De andere borst bevat de Liverbird met daaronder het logo van AXA. De verzekeringsgroep heeft sinds 2019 een samenwerking met Liverpool en staat alleen op de trainingskleding van de club. Op de tenues prijkt al sinds 2010 het logo van de Engelse bank Standard Chartered. Een speciaal detail bevindt zich nog op de achterkant van het trainingsjack. Hier zijn groot de initialen van de voetbalclub verwerkt: L.F.C. Het jack is gemaakt van een zogenaamd knit polyester, wat het een perfect jack maakt om casual te dragen of om in te trainen.

Dit trainingsjack is dus geen onderdeel van het nieuwe Liverpool trainingspak; het pak waarin de spelers ook daadwerkelijk trainen. Wel kun je het jack combineren met de trainingsbroek van het nieuwe pak. Of dit de perfecte combinatie is, is nog even de vraag. De trainingsbroek is namelijk grijs met rode accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Liverpool trainingsjack 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Virgil van Dijk, Wijnaldum, Salah, Firmino en alle andere sterren. Check ook het nieuwe Liverpool thuisshirt! 

Liverpool trainingsjack bestellen

Het nieuwe Liverpool jack van Nike kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en voor kinderen. Het track jacket is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Voor volwassenen is het jack € 84,95 en voor kinderen heeft het trainingsjack een prijs van € 69,95. Check ook nog andere Liverpool trainingskleding in de onderstaande winkels! Directe levering! 

Bestel je Liverpool trainingsjack direct in deze SHOP!

of in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Liverpool trainingsjack 2020-2021

 

Liverpool trainingsjack