28 april 2017

Liverpool keepersshirt 2017-2018

Liverpool heeft vandaag in samenwerking met New Balance het nieuwe keepersshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit nieuwe shirt wordt vanaf komend seizoen gedragen door Loris Karius en Simon Mignolet in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden in Anfield Road gedurende 2017-2018. Dit betreft het keepersshirt dat alleen in de thuiswedstrijden gedragen zal worden. Komende zomer wordt er ook nog een ander keepersshirt uitgebracht. Net als het nieuwe thuisshirt van The Reds is het nieuwe keepersshirt van Liverpool een ode aan het 125 jarig bestaan van de club. Lees hieronder alle ins en outs van het nieuwe keepersshirt van Liverpool!

Groen Liverpool keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Liverpool keepersshirt voor 2017-2018 is overwegend groen met een all-over print van flitsende strepen over de mouwen. Daarnaast bevatten de zijkanten van het shirt een zwarte diagonale lijn met daarin een witte lijn verwerkt. Of dit design ergens symbool voor staat is momenteel niet bekend. De linker borst van het nieuwe keepersshirt is uitgerust met een speciaal logo. Hier bevindt zich natuurlijk de Liverbird met de initialen van de club (LFC). Daarnaast staan de jaartallen 1892 en 2017. Liverpool is op 15 maart 1892 opgericht en bestond in maart dus 125 jaar. Het logo op het nieuwe keepersshirt is daarmee een ode aan het 125 jarig bestaan van de club. Dit logo komt ook terug op het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2017-2018. Onder dit logo staat ook een verwijzing naar het 125 jarig bestaan: ''125 years.'' Het logo van kledingsponsor New Balance versiert de rechter borst. Het sportmerk verzorgt sinds 2015 de tenues en trainingskleding van de club en zal dit in ieder geval nog een aantal seizoenen blijven doen. Standard Chartered is sinds 2010 hoofdsponsor van de club en zal dit in ieder geval komend seizoen nog blijven. Het nieuwe keeperstenue van Liverpool wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de onderkant van de achterkant een witte strip. De kousen van het tenue zijn groen en bevatten de initialen van de club. Check ook het zwarte keepersshirt van Liverpool. Dit shirt wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden. 

Zoals alle tenues van New Balance zijn de keeperstenues van Liverpool utigerust met het NB Dry systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor de keepers optimaal kunnen presteren. Check hieronder waar je het shirt exclusief kan kopen!

Liverpool keepershirt kopen

Het nieuwe Liverpool keepersshirt voor 2017-2018 kan je vanaf begin nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95! Uiteraard heb je de mogelijkheid de keeperstenues te voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de keepers ook op het shirt dragen komend seizoen. Wil je andere producten van Liverpool kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe keepersshirt in deze STORE

of deze online shop!