3 juni 2017

Liverpool lanceert ook keepersshirt voor uitwedstrijden 2017-2018

Liverpool en New Balance hebben nu ook een speciaal keepersshirt voor de uitwedstrijden van 2017-2018 gelanceerd. Dit nieuwe shirt wordt door keepers als Mignolet, Karius en Manninger gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Eerder lanceerden beide partijen al een keepersshirt voor de thuiswedstrijden. Dit shirt werd tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt. Check hieronder alle details van het nieuwe keeperstenue van ''The Reds.''

Zwarte Liverpool keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Liverpool keepersshirt voor de uitwedstrijden van 2017-2018 is overwegend zwart en wordt vooral gekenmerkt door het iconische design van de mouwen. De mouwen bevatten namelijk een flitsende all-over print in het zwart/grijs. Zoals alle tenues van de club van trainer Jürgen Klopp is het nieuwe keepersshirt van de club ook een ode aan het 125 jarig bestaan van de club. Deze details komen vooral terug in het logo van de club op de linker borst. Hier staat namelijk de Liverbird. Rechts van de Liverbird bevindt zich het oprichtingsjaar (1892) en links van het logo bevindt zich het huidige jaartal (2017). Onder het logo staat weer de tekst: ''125 years.'' De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor New Balance en op het midden van het tenue prijkt het logo van Standard Chartered. Het keeperstenue van Liverpool wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met op het midden een witte band met daarin de initialen van de club: LFC. Zoals alle tenues van het Amerikaanse sportmerk zijn ook deze keeperstenues uitgerust met de New Balance Dry technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het groene Liverpool keepersshirt.

Liverpool keepersshirt kopen

Het nieuwe, zwarte keepersshirt van Liverpool kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 88,95 voor volwassenen en € 74,95 voor kinderen. Je kan het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Wil je andere producten van de club kopen. Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Koop het nieuwe keepersshirt in deze STORE

of deze online shop!