13 juni 2018

Liverpool en New Balance lanceren nieuw keepersshirt voor uitwedstrijden 2018-2019

Tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 hebben New Balance en Champions League finalist Liverpool een speciaal keepersshirt voor de uitwedstrijden van komend seizoen gelanceerd. Dit keepersshirts wordt door de keepers van ''The Reds'' gedragen tijdens de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Het shirt wordt dit seizoen dus door Karius en Lloris gedragen in de uitwedstrijden van de club. Eerder lanceerden Liverpool en New Balance al een speciaal keepersshirt voor de thuiswedstrijden van het keurkorps van manager Jürgen Klopp. Beide shirts hebben hetzelfde template. Check hieronder het design van het shirt.

Fel groen Liverpool keeper shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe away keepersshirt voor 2018-2019 heeft een opvallende kleur. Dit is geheel in lijn met de opvallende kleur voor het uitshirt van 2018-2019. Het shirt is namelijk overwegend fel groen. Verder heeft het shirt hetzelfde design als het andere keepersshirt. Het shirt van de keepers van de Engelse club bevat dan ook een flitsende taping over de schouders en mouwen. Deze taping bevat dunne puntjes, het zogenaamde gradient design, waardoor de keepers direct opvallen wanneer zij het veld betreden. De keeperstenues van de club hebben een ronde hals. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, de Liverbird. De andere borst van het tenue is voorzien van het logo van de Amerikaanse kledingsponsor New Balance. Het merk verzorgt al sinds 2015 de tenues van de club. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Standard Chartered en de linker mouw van het tenue is uitgerust met het logo van subsponsor Western Union. De achterkant van het shirt is ook fel groen en bevat aan de bovenkant twee vlammen met daartussen het getal 96. Dit getal verwijst naar de 96 Liverpool supporters die omkwamen bij het Hillsbrough drama in 1989.

De fel groene keeperstenues van Liverpool worden compleet gemaakt door een fel groen broekje met strip aan de zijkanten en de kousen van dit keeperstenue zijn ook fel groen. Check hieronder nog een foto van het nieuwe shirt dat vanaf nu in de uitwedstrijden wordt gedragen.

Liverpool keeper shirt bestellen

Het fel groen Liverpool keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van van het shirt voor volwassenen is € 80,- (S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 65,- (128, 140, 152, 164 en 176). In deze online winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van The Reds bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Liverpool keepersshirt direct in DEZE SHOP!

of IN DEZE WINKEL (inclusief bedrukking en goedkope T-shirts)