Liverpool uitshirt 2018-2019

Vandaag is het nieuwe uitshirt van Liverpool officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor New Balance. Afgelopen seizoen was een schitterend seizoen voor de selectie van Jürgen Klopp. Het absolute hoogtepunt van het seizoen was natuurlijk de Champions League finale tegen Real Madrid. Maar ook in de Premier League speelde Liverpool een sterk seizoen en eindigde op de 4e plaats. Door dit resultaat gaan we het nieuwe uitshirt van de Engels club niet allen zien tijdens de Premier League, FA Cup en League Cup, maar ook tijdens de Champions League in het seizoen 2018-2019. Ook aankomend seizoen staan Virgil van Dijk en Gini Wijnaldum weer onder contract bij de Engelse topclub. Nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt waar deze Nederlandse toppers in gaan spelen? Check de details hieronder!

Ben je direct fan van dit opvallende uitshirt van The Reds? Bestel het exclusief in deze SHOP

of deze winkel! Inclusief bedrukking!

Liverpool uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Liverpool is New Balance. Het Amerikaanse merk heeft een schitterend ontwerp gemaakt voor de Engelse topclub. Het nieuwe uitshirt is gebaseerd op het 3e wedstrijdshirt van Liverpool in het seizoen 2012-2013. Destijds was Warrior Sports nog de trotse kledingsponsor van de Engelse topclub. Sinds 2015 vervult het Amerikaanse merk New Balance deze functie. Aankomend seizoen speelt Liverpool in een paars wedstrijdshirt met oranje details.

Het nieuwe uitshirt van Liverpool heeft dezelfde print als het thuisshirt van de club. Deze print is een ode aan de tribunes van Anfield Road. De kraag van het nieuwe uitshirt van Liverpool is rond en heeft een donkerdere paarse tint. Dit is dezelfde tint die gebruikt wordt in de mouwen van het nieuwe shirt. Verder maken fel oranje details het shirt af. Eén van deze details is de oranje strip die de mouwen en de kraag scheidt. Op de rechterkant van de borst staat het logo van New Balance, terwijl op de rechterkant van de borst het logo van de Liverpool staat. Oftewel de Liverbird staat op de linkerkant van de borst. Onder deze vogel staan de initialen van de club. Beide logo's zijn fel oranje.  Op het nieuwe uittenue van Liverpool zijn natuurlijk ook de nodige sponsor uitingen te vinden. Op de linkermouw staat het embleem van Western Union. Dit is natuurlijk oranje van kleur. Sinds vorig seizoen is het in de Premier League toegestaan om sponsoruitingen op de mouw van het shirt te hebben staan. Ook in het oranje staat de naam van shirtsponsor Standard Chartered. De bank is sinds 2010 hoofdsponsor van de club uit Liverpool. Tijdens de wedstrijden in de Engelse Premier League wordt het logo van de competitie op de rechtermouw afgebeeld. Op het shirt is natuurlijk ook nog een eerbetoon te zien aan het Hillsborough drama van 1989. Tijdens dit drama lieten 96 supporters van de club het leven. Daarom bevat de achterkant van het shirt het getal 96 met aan beide zijkanten een vlam.

Het nieuwe uittenue van Liverpool wordt gecompleteerd door een paars broekje met uitingen van Liverpool en New Balance op de pijpen en paarse kousen waar de initialen van Liverpool en New Balance ook op terug te vinden zijn. De voetbalkousen van het Liverpool uittenue van 2018-2019 bevatten ook dunnere , horizontale paarse banen. Zoals alle tenues van New Balance is ook het nieuwe uittenue van Liverpool uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

We hebben nog een reactie van Nederlands Elftal aanvoerder en Liverpool verdediger Virgil van Dijk over het shirt: ''We hebben de meest trouwe supporters in het voetbal. Ik kijk ernaar uit om in dit shirt door het vuur te gaan voor onze fans.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uittenue, waarin ook spelers als Salah, Firmino, Sané, Robertson, Wijnaldum en andere sterren dit seizoen schitteren.

Liverpool voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 (S, M, L, XL en XXL). De prijs voor het shirt voor kinderen € 69,95 (128, 140, 152, 164, 176) In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met je eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de selectie van Liverpool. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Bekijk het overzicht hiernaast of hieronder voor andere producten van de Engelse topclub Liverpool. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Liverpool uitshirt 2018-2019 in DEZE SHOP! (inclusief nieuwe trainingskleding)

of deze winkel! 

of in DEZE WEBSHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)