Liverpool draagt paars trainingspak in voorbereiding op uitwedstrijden 2018-2019

Liverpool en New Balance hebben vandaag tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 en het nieuwe keepersshirt een nieuw pak uitgebracht. Het nieuwe trainingspak van The Reds wordt door de spelers alleen gedragen in de trainingen en voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit pak wordt dus alleen gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden van de club. Eerder lanceerden de club van manager Klopp en het Amerikaanse sportmerk al een speciaal pak voor de thuiswedstrijden. Beide pakken hebben hetzelfde template en beide pakken zijn in stijl van het bijbehorende tenue. Check hieronder het design van het nieuwe away trainingspak voor 2018-2019.

Paars Liverpool training top, trainingsjack en trainingsbroek 2018-2019

Dit betekent dat het nieuwe Liverpool pak voor 2018-2019 evenals het uitshirt voor 2018-2019 geheel paars is. Deze paarse kleur is geïnspireerd door de kleur van de uitshirts van 2012-2013. Destijds was Warrior Sports nog kledingsponsor van The Reds. Het pak is zowel beschikbaar met een trainingsjack als een training top. Deze training top wordt door New Balance de midlayer genoemd. Deze drill top is geheel paars, heeft een hoge hals met een rits tot de borst en de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de training top nog strakker om het lichaam valt. De training tops van Liverpool zijn bovendien uitgerust met raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De Liverpool trainingskleding is ook dit jaar weer uitgerust met het logo van sponsor BETVICTOR. Waar de bank Standard Chartered sinds 2010 op de tenues van de club staat, staat BETVICTOR sinds 2016 op de trainingskleding van de Engelse club. Dit logo staat op de linker borst onder het logo van de club. De andere borst bevat het logo van New Balance. Het jack heeft hetzelfde design als de zip top van het paarse Liverpool trainingspak. Het jack heeft alleen een doorlopende rits en bevat twee zakken aan de zijkanten.

De trainingsbroek van het away trainingspak van Liverpool is ook weer geheel paars. De broek heeft echter een wat donkerdere tint paars dan de training top. Verder heeft het pak de gebruikelijke accenten. De tailleband aan de bovenkant zorgt ervoor dat de fit van de broek aangepast kan worden. De trainingsbroek van Liverpool heeft een toelopende fit. Dit betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen en verder is de trainingskleding uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor een optimale prestatie. Uiteraard mogen de zakken aan de zijkanten niet ontbreken, evenals de logo's van de club, New Balance en BETVICTOR.

Check hieronder nog meer afbeeldingen het nieuwe pak van Liverpool, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Van Dijk, Firmino, Salah, Wijnaldum, Robertson, Mané en andere sterren. Check ook het rode pak van de Engelse topclub!

Liverpool trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe trainingspak van Liverpool kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De drill top, het trainingsjack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Wil je het gehele pak bestellen, dan kom je voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) rond de € 100,- uit. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het pak ongeveer € 110,-. Wil je andere Liverpool producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel je Liverpool pak in DEZE SHOP! (inclusief andere nieuwe trainingskleding)

of deze winkel!