24 april 2018

Liverpool draagt nieuw trainingspak in 2018-2019

Het nieuwe trainingspak van Liverpool is een aantal dagen na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. Dit nieuwe pak dragen ‘’The Reds’’ tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions/Europa League wedstrijden gedurende komend seizoen. New Balance heeft in vergelijking met vorige seizoen een speciaal detail toegevoegd aan het nieuwe pak! Meer weten? Check hieronder alles over de nieuwe trainingspakken van de equipe van manager Jürgen Klopp.

Liverpool training top 2018-2019

Het Liverpool pak van New Balance bestaat dit seizoen ook weer uit een zip training top en een strakke trainingsbroek. Zoals we in Engeland gewend zijn, zijn de pakken ook beschikbaar met een trainingsjack. Voor het gemak bespreken we het nieuwe pak van Liverpool aan de hand van het pak met de zip training sweater. De training top van Liverpool heeft een strak design. Evenals het nieuwe thuisshirt van de club heeft de drill top een heldere kleur rood. Bovendien bevat de top een hoge hals met een verborgen rits tot de borst. De rechter borst van het tenue is uitgerust met het logo van new Balance. Het Amerikaanse sportmerk en de club die haar thuiswedstrijden speelt op Anfield Road hebben sinds 2015 een verbintenis. Waar de voetbalshirts van Liverpool het logo van de bank Standard Chartered bevatten, heeft de trainingskleding van de club een andere sponsor. Op de linker borst van de top staat onder het logo van de Engelse club namelijk BetVictor. De online bookmaker en de directie van Liverpool kwamen in 2016 een deal voor in ieder geval drie seizoenen overeen. Dan het nieuwe detail van de trainingslijn van de Champions League halve finalist van 2018. Ter hoogte van de ellebogen bevinden zich namelijk gouden details. Het jack van dit pak heeft hetzelfde design als de training top. Deze heeft alleen een doorlopende rits en bevat zakken aan de zijkanten. De top en het trainingsjack zijn overigens ook in het zwart uitgebracht. Deze zwarte trainingslijn wordt door de staf van de club gedragen.

Liverpool trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe pak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. De bovenkant is uitgerust met een tailleband en verder prijken de logo's van de club en NB op de trainingsbroek van Liverpool. Uiteraard mogen de zakken niet ontbreken. Alle items uit de trainingslijn van de in 1892 opgerichte club zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

De nieuwe pakken worden vanaf nu gedragen door spelers als Virgil van Dijk, Wijnaldum, Mané, Salah, Firmino en andere sterspelers. Check ook het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt!

Liverpool trainingspak kopen

Het nieuwe Liverpool pak kan je vanaf nu voor volwassenen bestellen. De training top heeft een prijs van € 70,- voor volwassenen en € 60,- voor kinderen. De broek is voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 50,-. De trainingsjacks van het zwarte en rode pak zijn € 65,-. Wil je andere Liverpool producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe pak vanaf NU in DEZE SHOP!

of deze SHOP!