Liverpool Champions League trainingspak 2019-2020

Liverpool en kledingsponsor New Balance hebben inmiddels ook een speciaal trainingspak voor de Champions Leauge wedstrijden gelanceerd. Dit pak wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal gedurende 2019-2020. In tegenstelling tot het andere Liverpool trainingspak voor 2019-2020 bestaat het Champions League pak van de winnaar van vorig seizoen uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het jack betreft het zogenaamde Game jacket, welke door het keurkorps van Klopp gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het toernooi.

Grijs/turquoise Liverpool trainingspak 2019-2020

Het nieuwe Liverpool Champions League trainingspak voor 2019-2020 is geheel in stijl van de kleuren van het alternatieve uitshirt of 3e shirt, dat door Liverpool met name wordt gedragen tijdens de uitwedstrijden in de verschillende cups (Champions League, FA Cup en League Cup). Het trainingsjack van het nieuwe Liverpool trainingspak is overwegend antraciet grijs met turquoise accenten. De logo's van New Balance, de club en sponsor AXA op de borst zijn namelijk turquoise. AXA staat alleen op de trainingskleding van Liverpool. Op de tenues prijkt het loog van hoofdsponsor Standard Chartered. De achterkant van het trainingsjack is uitgerust met de initialen van Liverpool: L.F.C. Ook deze letters zijn turquoise. Het jack is aan de onderkant uitgerust met een tailleband, waarin ook het New Balance logo verwerkt is. Deze zorgt ervoor dat het jack naadloos op het lichaam aansluit. Het trainingsjack is bovendien uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Een ander detail aan de binnenkant van de jacks is de handtekening van voormalig Liverpool manager Bob Paisley. Paisley is de meest succesvolle manager uit de geschiedenis van The Reds en werd met Liverpool zes keer kampioen (1976, 1977, 1979, 1980, 1982 en 1983), won één keer de UEFA Cup (1976), drie keer de Europa Cup I (1977, 1978 en 1981) en drie keer de League Cup (1981, 1982 & 1983). 

Het Champions League pak van Liverpool voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door grijze trainingsbroek. De trainingsbroeken hebben dit seizoen weer een slim fit pasvorm en bevatten twee zakken aan de zijkanten. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband met trekkoord, zodat je zelf naar wens de fit van de broek aan kunt passen. Uiteraard mogen de logo's van de club en NB niet ontbreken. Ook deze logo's zijn turquoise. Verder is de Liverpool Champions League trainingsbroek aan de onderkant ook nog eens uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Alle trainingskleding van New Balance bevat dit jaar de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van Liverpool dat vanaf nu gedragen wordt door spelers van Virgil van Dijk, Wijnaldum, Mané, Salah, Firmino, Origi, Alexander Arnold, Shaqiri en andere sterspelers. 

Liverpool trainingspak bestellen

Het grijze Liverpool Champions League pak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het trainingsjack en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Voor volwassenen heeft het trainingsjack een prijs van € 80,- en voor kinderen € 70,-. De trainingsbroek is € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Wil je andere Liverpool producten kopen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel je nieuwe Liverpool pak direct in deze SHOP

of deze winkel!