21 juli 2019

Liverpool 3e voetbalshirt 2019-2020

Naast een regulier uitshirt draagt Liverpool dit seizoen ook een alternatief uitshirt, ofwel het 3e shirt. Dit tenue is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor New Balance. Het derde voetbalshirt wordt met name gedragen tijdens de wedstrijden in de verschillende cups. Voor Liverpool zijn dat dit seizoen de Champions League, FA Cup en League. New Balance is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club en is dus ook verantwoordelijk voor het design van dit flitsende nieuwe voetbalshirt.

Wil je direct shinen in dit nieuwe tenue van Liverpool? Bestel het exclusief in DEZE SHOP of deze winkel! 

Grijs/turquoise Liverpool 3e shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Liverpool 3e shirt voor 2019-2020 haalt dit seizoen haar inspiratie uit de vorm van de straatborden in de stad. Het voetbalshirt is overwegend grijs en bevat een all-over print van geometrische vormen in het turquoise. Deze symboliseren dus de vorm van de straatborden in de stad. De kleur turquoise komt ook niet uit de licht vallen. Deze verwijzen namelijk naar de iconische ‘’Liverbirds’’ die op de top van de Royal Liver Building zitten in het centrum van de stad. De turquoise accenten komen bovendien terug in alle logo’s op het tenue. De rechterborst bevat het logo van New Balance en de andere borst het logo van de Champions League winnaar. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Standard Chartered wel in het wit. De mouwen van het Liverpool derde tenue zijn grijs en verder is het voetbalshirt uitgerust met een combinatie van een rechte hals en diagonale hals. Deze bevat nog een grijs binnengedeelte. Alle tenues van Liverpool bevatten in de kraag de handtekening van voormalig Liverpool speler en manager Bob Paisley. De succesvolle trainer won in de periode 1974-1983 verschillende prijzen met Liverpool als manager. Hij werd zes keer kampioen, won drie keer de Europa Cup I, één keer de UEFA Cup en één keer de UEFA Super Cup. De achterkant van het nieuwe Liverpool 3e tenue bevat een verwijzing naar het Hillsborough drama, waarbij 96 Liverpool supporters omkwamen. Dit getal staat tussen twee vlammen in de nek van het tenue. Verder bevat de bies aan de onderkant van de mouwen nog flitsende strepen, welke geïnspireerd zijn door het logo van New Balance. Het nieuwe Liverpool 3e tenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een donker grijs broekje met turquoise logo's van de club en New Balance. De kousen zijn aan de bovenkant zwart en aan de onderkant turquoise. In het onderste gedeelte zijn ook de initialen van de club verwerkt: LFC. Zoals alle tenues van New Balance zijn ook de Liverpool voetbalshirts uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

We hebben ook nog een reactie van Liverpool sterspeler Alexander Arnold: ''Het is altijd speciaal om het Liverpool tenue aan te trekken. Het feit dat dit tenue een ode is aan de stad en de straten waarin ik opgroeide, maakt het een nog beter tenue. Ik kan niet wachten dit nieuwe voetbalshirt te dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van Liverpool 3e shirt voor 2019-20 en vanaf nu gedragen wordt door spelers als Salah, van Dijk, Mané, Firmino, Origi, Wijnaldum, Robertson, Alexander Arnold, Shaqiri en nog meer spelers. Check bovendien het Liverpool thuisshirt voor 2019-2020. 

Liverpool 3e shirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Liverpool 3e shirt kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt ene prijs van € 79,95. Dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is het nieuwe Liverpool 3e shirt € 64,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Je kunt je Liverpool tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Dit betreft de officiële en originele Premier League bedrukking, die de spelers ook op de tenues dragen in de Engelse competitie. Directe levering!

Bestel je Liverpool voetbalshirt altijd in DEZE SHOP

of deze winkel! 

Liverpool 3e shirt 2019-2020

Liverpool derde tenue 2019-2020