18 juni 2019

Liverpool 3e voetbalshirt 2019-2020 uitgelekt

Liverpool lanceert binnenkort naast het uitshirt ook een alternatief uitshirt, ofwel het 3e shirt. Het derde voetbalshirt wordt met name gedragen tijdens de wedstrijden in de verschillende cups. Voor Liverpool zijn dit komend seizoen de Champions League, FA Cup en League. Vandaag hebben we de eerste details van het design van het nieuwe 3e shirt van The Reds. New Balance is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club en is dus ook verantwoordelijk voor het design van dit flitsende nieuwe voetbalshirt.

Grijs/turquoise Liverpool 3e shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Liverpool 3e shirt voor 2019-2020 lijkt overwegend grijs/zwart te worden met een all-over print. Deze print lijkt te bestaan uit hexagon achtige vormen. Deze vormen zijn ook weer uitgerust met turquoise details, waardoor het lijkt alsof de vormen licht geven. Of dit een speciale betekenis heeft, wordt pas bekend zodra het tenue officieel gelanceerd wordt. Medio juli wordt het nieuwe Liverpool tenue officieel bekend gemaakt. De turquoise accenten zijn ook weer te vinden in de logo's van New Balance en Liverpool op de borst. Het logo van hoofdsponsor en bank Standard Chartered staat wel in het wit op het midden van het tenue. De mouwen van het Liverpool derde tenue zijn grijs en verder is het voetbalshirt uitgerust met een combinatie van een rechte hals en diagonale hals. Deze bevat nog een grijs binnengedeelte. Alle tenues van Liverpool bevatten in de kraag de handtekening van voormalig Liverpool speler en manager Bob Paisley. De succesvolle trainer won in de periode 1974-1983 verschillende prijzen met Liverpool als manager. Hij werd zes keer kampioen, won drie keer de Europa Cup I, één keer de UEFA Cup en één keer de UEFA Super Cup. De achterkant van het nieuwe Liverpool 3e tenue bevat een verwijzing naar het Hillsborough drama, waarbij 96 Liverpool supporters omkwamen. Dit getal staat tussen twee vlammen in de nek van het tenue. Verder bevat de bies aan de onderkant van de mouwen nog flitsende strepen, welke geïnspireerd zijn door het logo van New Balance.

Het nieuwe Liverpool 3e tenue voor 2019-2020 wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een donker grijs broekje met turquoise logo's van de club en New Balance. De kousen hebben naar verluid ook deze kleur. Check hieronder nog meer afbeeldingen van hoe het nieuwe Liverpool shirt voor 2019-20 eruit gaat zien en welke vanaf deze zomer gedragen wordt door spelers als Salah, van Dijk, Mané, Firmino, Origi, Wijnaldum, Robertson, Alexander Arnold, Shaqiri en nog meer spelers. Check bovendien het Liverpool thuisshirt voor 2019-2020. 

Liverpool voetbalshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Liverpool 3e shirt kun je pas na lancering bestellen. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt ene prijs van € 79,95. Dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is het nieuwe Liverpool 3e shirt € 64,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Je kunt je Liverpool tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Liverpool voetbalshirt altijd in deze winkel!