7 juni 2019

Liverpool uitshirt 2019-2020

Het nieuwe uittenue van de kersverse Champions League winnaar Liverpool is vandaag gelanceerd. Voor Liverpool werd afgelopen seizoen er eentje om nooit meer te vergeten. de club van Wijnaldum en Van Dijk behaalde 97 punten in de Premier League, helaas was dit net niet genoeg voor het kampioenschap. Dit werd echter helemaal goed gemaakt in de Champions League. Deze werd namelijk voor het eerst sinds 2004 weer gewonnen. in dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van manager Jürgen Klopp de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en Champions League gedurende 2019-20. New Balance en Liverpool gaan komend seizoen het laatste contractjaar in. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor en in de zomer van 2020 loopt het contract af. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt waarin van Dijk en Wijnaldum dit seizoen gaan spelen? Check de details hieronder.

Fan van The Reds? Bestel het uitshirt van Liverpool exclusief in deze winkel of de Liverpool fanshop

 

Wit/blauw Liverpool uit shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en bevat een all-over print van blokken over het shirt. Verder bevat het nieuwe tenue navy blauwe details. Of de supporters van Liverpool hier blij mee zullen zijn, is maar de vraag. Blauw is namelijk de kleur van rivaal Everton. De blauwe accenten komen terug op alle logo's van de club op het shirt. Zowel het logo van New Balance als de emblemen van de club, hoofdsponsor Standard Chartered en subsponsor Western Union zijn blauw.  Het nieuwe uitshirt van Liverpool is gebaseerd op het nieuwste template van New Balance. Deze is ook gebruikt voor het keepersshirt van Celtic. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een V-hals. De binnenkant van de V-hals bevat in het rood de handtekening van voormalig Liverpool speler en manager Bob Paisley. ''Dougie Doins'' speelde van 1939 tot 1954 253 wedstrijden met Liverpool en werd in 1947 kampioen met de club. Zijn succesjaren kwamen pas later als manager van de club. In 1974 nam Paisley het stokje over van Bill Shankley. In de tien jaar dat hij manager was, werd Liverpool zes keer kampioen, won het drie keer de League Cup, drie keer de Europa Cup I (1977, 1978 en 1981), één keer de UEFA Cup (1976) en één keer de Super Cup (1977). De biezen aan de onderkant van de mouwen bevatten een speciale taping in het blauw/rode. Deze strepen staan symbool voor het logo van New Balance Het mooie van dit detail is dat de kleur rood zo toch terugkomt in het shirt van Liverpool FC. De bijnaam van deze Engelse topclub is dan natuurlijk ook niet voor niets ''The Reds''. In de nek aan de achterkant van het shirt bevinden zich opnieuw twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar de bij het Hillsborough omgekomen supporters van de club.

Het uittenue van Liverpool wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen. In dit shirt spelen grote sterren als Mo Salah, Mané, Firmino, van Dijk, Wijnaldum, Alexander-Arnold en nog veel meer. Zodat deze spelers optimaal kunnen presteren is het nieuwe uitshirt van Liverpool ook uitgerust met het New Balance Dry System. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden. Deze technologie is bij alle shirts  van New Balance aanwezig. Check ook het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2019-2020. 

Liverpool voetbalshirt kopen

Het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2019-20 kun je  in d onderstaande winkels bestellen. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Reds ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel je Liverpool uitshirt in de Liverpool fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of deze DEZE LIVERPOOL winkel 

Liverpool uitshirt 2019-2020

 

Liverpool uittenue 2019-2020