12 juli 2018

Liverpool 3e shirt 2018-2019

Liverpool en New Balance hebben het nieuwe alternatieve uittenue of 3e shirt voor 2018-2019 uitgebracht. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Engelse club vooral de uitwedstrijden in de Champions League en FA Cup gedurende 2018-2019, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League. Het 3e shirt wordt traditioneel gebruikt als alternatief voor het uitshirt. Het keurkorps van Jürgen Klopp eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek, waardoor het dit seizoen ook weer in de Champions League speelt en het succes van afgelopen seizoen in het toernooi probeert te overtreffen. Check hieronder alles over het iconische design van het nieuwe Liverpool derde tenue voor 2018-2019.

Grijs Liverpool 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe derde shirt van Liverpool werd op een speciale manier gelanceerd. Dit gebeurde namelijk in samenwerking met New Balance en KONAMI. Konami is verantwoordelijk voor de voetbalgame PES en gaf een preview van het nieuwe spel, welke in augustus uitkomt. In deze preview waren de spelers van Liverpool in het nieuwe voetbalshirt te zien. Het voetbalshirt van Liverpool heeft en legendarisch design. Het shirt is namelijk geïnspireerd door de voetbalshirts van de periode 1987-1991 en met name op het shirt van 1989-1990. In dit tenue werd Liverpool kampioen van Engalnd. Sterren van dit elftal waren onder andere Rush, Barnes, Dalglish, Molby en Grobbelaar.

Het tenue van Liverpool wordt gekenmerkt door de all-over print van licht grijze en donkerder grijze ruiten. Deze ruiten lopen kriskras door elkaar heen, waardoor het tenue een opvallende verschijning is. Over de mouwen van het voetbalshirt loopt een donker grijze strip en ook de hals van het tenue is donker grijs. Het 3e shirt van The Reds bevat dit jaar ook rode accenten. Deze details komen terug in twee strepen aan de zijkanten van de hals en in de logo's van de club, New Balance en Standard Chartered op de voorkant van het tenue. Het logo van New Balance prijkt op de rechter borst. Het Engelse sportmerk verzorgt sinds 2014-2015 de tenues van de Champions League finalist van 2018. Op het midden van het shirt staat sponsor Standard Chartered, welke sinds 2010 de shirtsponsor is van de Engelsen. De linker mouw van het shirt bevat het logo van subsponsor Western Union. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten ook een dunne, rode strip. Een speciaal detail is weer terug te vinden in de nek aan de achterkant van het shirt. Hier staan twee vlammen met het getal 96, verwijzend naar de omgekomen supporters van de club bij het Hillsborough drama in 1989.

Het nieuwe Liverpool 3e tenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan weerszijden een dunne, rode taping. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en NB. De kousen zijn grijs met subtiele, rode accenten. Zoals alle Liverpool tenues zijn de shirts ook dit jaar uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer foto's van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Salah, Mané, Firmino, Wijnaldum en nog meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Liverpool 3e shirt bestellen

Het nieuwe Liverpool 3e shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95. De prijs voor het shirt voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met je eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de selectie van Liverpool. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Bekijk het overzicht hiernaast of hieronder voor andere producten van de Engelse topclub Liverpool. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Liverpool uitshirt 2018-2019 in DEZE SHOP! (inclusief nieuwe trainingskleding)

of deze winkel! 

of in DEZE WEBSHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)