18 juli 2017

Liverpool 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van Liverpool is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor New Balance en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Liverpool vooral de uitwedstrijden in de verschillende cups, zoals de FA Cup en Champions League, gedurende 2017-2018. Liverpool eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek, waardoor het dit seizoen Champions League speelt. Zoals de andere shirts voor 2017-2018 is ook dit shirt van ''The Reds'' gebaseerd op een uniek shirt uit de geschiedenis van de club. Check hieronder de details.

Oranje Liverpool 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe, oranje Liverpool 3e shirt voor 2017-2018 is geïnspireerd door het 3e shirt van het seizoen 2001-2002. In dit seizoen won Liverpool de UEFA Super Cup en de FA Charity Shield onder leiding van trainer Gerard Houllier. Sterspelers van het elftal waren destijds Hyppia, Smicer, Babbel, Owen, Redknapp, Dudek, Berger, Hamann, Riise, Krikanland, Carragher en Litmanen. Het nieuwe shirt heeft dezelfde kleur als het latnernatieve uitshirt van destijds. Het shirt is namelijk geheel oranje en bevat een rechte hals met daaronder een v-design met zwarte omlijning. Ook de kraag bevat zwarte accenten. De zwarte accenten komen bovendien terug in een strip aan de onderkant van het voetbalshirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Wanneer je de mouwen omslaat komt er een design van zwarte driehoeken tevoorschijn. De rechter borst is uitgerust met het logo van New Balance. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds het seizoen 2015-2016 de tenues van de club van trainer Jürgen Klopp. De andere borst bevat de Liverbird. Dit is overigens een speciaal log ter ere van het 125 jarig bestaan. Naast het logo staan de jaartallen 1892 en 2017 en onder het logo staat de tekst: ''125 years.'' Sponsor Standard Chartered staat op het midden van het nieuwe shirt. Verder staan op de achterkant van het shirt twee vlammen met daartussen het getal 96, welke verwijst naar de 96 overleden Liverpool supporters bij het Hillsborough in 1989. Het nieuwe 3e tenue van Liverpool wordt compleet gemaakt door een oranje broekje. De bovenkant van dit short bevat een zwarte tailleband en ook de zijkanten van het broekje zijn uitgerust met een zwarte strip. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en New Balance. De kousen van het nieuwe 3e tenue zijn oranje met aan de bovenkant een brede zwarte band. Op de kousen staan ook de initialen van de club: LFC. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Anfield Road.



Zoals alle Liverpool tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de New Balance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Wijnaldum, Mané, Salah, Coutinho,  Sturridge, Lallana, Can en andere sterspelers.

Liverpool voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe, oranje Liverpool shirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. In de onderstaande shops kan je het shirt van Liverpool ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere Liverpool producten kopen? Check dan bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe 3e shirt van Liverpool in DEZE ONLINE WINKEL (inclusief officiële bedrukking)

of deze STORE 

of deze online shop