3 juni 2017

Liverpool uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2017-2018 is bekend! Deze is vandaag gelanceerd door kledingsponsor New Balance en de Engelse club. The Reds spelen in dit voetbalshirt de Premier League, Fa Cup en Europese wedstrijden komend seizoen. Zoals ook bij het nieuwe thuisshirt van Liverpool het geval is, is het nieuwe uitshirt ook gebaseerd op een legendarisch shirt uit de geschiedenis van de club. Bovendien bevat het nieuwe shirt verwijzingen naar het 125 jarig bestaan. Check hieronder alle ins en outs van het nieuwe uittenue!

Direct fan van het nieuwe uitshirt van Liverpool? Koop het nu in deze STORE of deze online shop

Liverpool uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt is gebaseerd op het uitshirt van 1995-1996. Destijds was adidas nog kledingsponsor van de club. Qua prestaties was dat seizoen niet noemenswaardig, qua namen wel. Bij The Reds speelden sterren als Collymore, Rush, Barnes, Mölby, mcManaman en Fowler. Bovendien had het shirt een speciaal design deze jaargang. Het design van het shirt van 21 jaar geleden komt weer geheel terug in de uittenues van 2017-2018. 

Het nieuwe shirt bevat, zoals ook in 1995-1996 het geval was, vier blokken aan de voorkant van het shirt. Twee van deze blokken zijn wit en twee groen. De groene blokken zijn uitgerust met flitsende verticale strepen. Deze blokken zijn ook weer contrasterend aan elkaar. Verder bevat het shirt geheel witte mouwen en een witte, rechte hals met daaronder een v-design. De kraag is voornamelijk zwart. De linker borst bevat het logo ter ere van het 125 jarig bestaan. Dit betreft de zogenaamde Liverbird met daarnaast de jaartallen 1892 en 2017 en daaronder de tekst ''125 YEARS.'' Liverpool werd op 15 maart 1892 opgericht en bestaat dit jaar dus 125 jaar. Een verwijzing naar de verjaardag van de club is ook weer terug te vinden aan de achterkant van de kraag. De rechter borst bevat het logo van New Balance. De Amerikaanse kledingsponsor vervult sinds 2015 deze functie en blijft dit de komende seizoenen ook nog doen. Hoofdsponsor Standard Chartered versiert in het zwart het midden van het nieuwe uitshirt. De bank is sinds 2010 verbonden en blijft dit dus ook komend seizoen. De achterkant van het nieuwe tricot bevat nog een speciaal detail. Hier bevinden zich namelijk twee fakkels met daartussen het getal 96. Dit verwijst naar het Hillsborough drama in 1989, waarbij 96 Liverpool supporters overleden.

Het nieuwe Liverpool uittenue voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en New Balance. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend wit en bevatten aan de bovenkant zowel een groene als witte band. In de groene badn zijn de initialen van de club verwerkt. Zoals alle tenues van New Balance zijn deze tenues ook uitgerust met de NB Dry technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Liverpool thuisshirt voor 2017-2018.

Liverpool uitshirt kopen

Het nieuwe Liverpool uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen. Dat kan zowel voor kinderen als volwassenen in de maten 122, 134, 146, 158, XS, S, M, L, XL, XXL, XXL en XXXL. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het tricot van ''The Reds'' ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de sterren van de club ook dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil je andere Liverpool producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt na lancering in deze STORE

of deze online shop