29 maart 2017

Limited edition Duitsland Podolski voetbalshirts gelanceerd

Podolski nam vorige week in de interland tegen Engeland afscheid van Die Mannschaft. Dat deed ''Poldi'' op de voor hem iconische manier. De aanvaller scoorde namelijk met een fraai doelpunt de 1-0 voor het nationale elftal van Duitsland. In de 69e minuut verschalkte de speler van Galatasaray Joe Hart met een fantastisch bekeken schot. Dit was ook direct de eindstand en uiteraard kreeg Lukas Podolski vijf minuten voor het einde van de wedstrijd een publiekswissel. In totaal speelde de in Polen geboren speler 130 interlands voor die Mannschaft en scoorde daarin 130 keer. Met het nationale elftal van Duitsland won ''Prinz Poldi'' in 2014 het WK in Brazilië. Ter ere van zijn afscheid zijn er speciale voetbalshirts gelanceerd met een unieke opdruk als ode aan de voormalige speler van clubs als FC Köln, Bayern München, Arsenal en Inter Milan.

De opdruk op de shirts is geplaatst op het Duitsland shirt van het EK van 2016 en de shirts waarin Die Mannschaft speelt tijdens de Confederations Cup van 2017. De opdruk is tweeledig. Op de borst van deze shirts is namelijk een speciale transfer aangebracht, welke allereerst een gouden ster bevat. Deze ster is niet alleen een ode aan Podolski, maar verwijst ook het door Die Mannschaft gewonnen WK. Van dit elftal maakte Podolski deel uit. Verder bevat de opdruk op de voorkant de tekst: '' DANKE POLDI – 130 SPIELE / 49 TORE.'' Deze tekst is ook nog eens verwerkt in het borstnummer en het rugnummer op de achterkant van het shirt. Uiteraard bevatten deze limited edition voetbalshirts de naam van de in 1985 geboren voetballer. Check hieronder de foto's van deze limited edition voetbalshirts!

Wil je een shirt bemachtigen? Check het dan via deze link! Wil je alleen de special edition opdruk bemachtigen? Dat kan hier of hier

Fan van Podolski of heb je een mening over de shirts? Deel het gerust hieronder!