29 juli 2017

Leeds United voetbalshirts 2017-2018

Leeds en Kappa hebben inmiddels de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Leeds United de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. Leeds eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats in de Championship, waardoor het dit seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland speelt. Het Italiaanse sportmerk Kappa is kledingsponsor van de club van manager Christiansen. Beide partijen tekenden in 2015 een contract voor de duur van vijf seizoenen, waardoor Kappa in ieder geval nog tot 2020 de tenues en trainingskleding zal verzorgen. Check hieronder de details van zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Engelse club, die haar thuiswedstrijden speelt op Elland Road.

Leeds United thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Leeds United thuisshirt voor 2017-2018 heeft weer een strak design. Het shirt is namelijk wit met gouden details. Deze gouden details komen onder andere terug in de Kappa trademark tekens aan de zijkanten van het shirt. Ook het logo van Kappa op de rechter borst en het embleem van sponsor 32RED op het midden is goud. Tevens is het shirt dit seizoen uitgerust met dunne pinstripes. In deze verticale strepen is de naam van de club verticaal verwerkt. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en verder bevat het shirt een ronde hals. Op de achterkant van het shirt staat net onder de kraag de leus van de club: ''Marching on together.'' Het broekje heeft dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt. Dit broekje is wit met gouden trademark strepen. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen.

Leeds United uit shirt 2017-2018

Het uitshirt van Leeds is dit seizoen zwart met witte details en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De logo's van Kappa, 32RED en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De binnenkant van de kraag van dit shirt bevat ook weer een leus: ''Side Before Self -Every Time.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met zwarte kousen en weer witte details.

De authentic Kappa shirts zijn uitgerust met de Kappa KOMBAT Skin technologie. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Wood, Jansson en Roof.

Leeds United voetbalshirt kopen

De nieuwe Leeds United voetbalshirts kan je vanaf nu alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Wil je hulp bij het bestellen van het shirt, stuur ons gerust een e-mail (redactie@voetbalshirts.com). Andere nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in DEZE SHOP!

Of check de unieke Leeds retro shirts in deze winkel!