Leeds United uitshirt 2020-2021

Leeds United en adidas hebben nu ook het nieuwe uitshirt van de Engelse club officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de promovendus de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2020-2021. De club werd afgelopen seizoen kampioen in de Championship en speelt voor het eerst in zestien jaar weer op het hoogste niveau van Engeland. Adidas is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van ‘’The Whites’’ en nam het stokje over van het Italiaanse sportmerk Kappa. Het Duitse sportmerk is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Leeds. De club draagt dit seizoen ook een alternatief uitshirt, het Leeds United 3e shirt. 

Groen/Blauw Leeds United voetbalshirt 2020-2021

Het nieuwe Leeds United uitshirt 2020-2021 is dit seizoen geïnspireerd door het uitshirt van de periode 1994-1996. In dit tenue speelde de club onder andere in de UEFA Cup. Bij Leeds speelden in deze periode spelers als Radebe, Speed en Yeboah. Het Leeds United uitshirt wordt namelijk gekenmerkt door de verticale navy blauwe en groene banen over het tenue. Verder is het tenue uitgerust met en brede v-hals in het navy blauw. Dit is ook de kleur van het vlak op de schouders. Hierin zijn gouden adidas strepen verwerkt. De mouwen van het tenue zijn aan de onderkant uitgerust met een brede blauwe band. Ook het adidas logo op de rechterborst is goud. Het Duitse sportmerk en ‘’The Peacocks’’ tekenden een aantal maanden geleden een contract voor de duur van tenminste vijf seizoenen. De andere borst bevat de badge van de club en op het midden van het tenue staat sponsor SBOTOP. Het gokbedrijf is vanaf dit seizoen de shirtsponsor van de club. De linkermouw van dit tenue is voorzien van het logo van subsponsor JD Sports en tijdens de Premier League wedstrijden speelt Leeds met de officiële Premier League badge op de andere mouw. De achterkant van het tenue is ook nog uitgerust met een kleine badge. Dit betreft een zilveren badge van de Yorkshire Rose. Het Leeds United uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Ook dit tenue is weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de optimale ventilatie en verkoeling.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Leeds United voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Philips, Hernandez, Bamford, Harrison, Costa, Klich en nog meer sterspelers en check ook het Leeds United thuisshirt

Leeds United uitshirt bestellen

Het nieuwe uittenue van Leeds kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. 

Bestel je Leeds United voetbalshirt altijd in deze SHOP

of de Leeds United fanshop! (inclusief goedkope t-shirts)

leeds United uitshirt 2020-2021

Detail Leeds United uitshirt 2020-2021