Leeds United thuisshirt 2020-2021

Vandaag is het nieuwe thuisshirt van Leeds United officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts is het Duitse sportmerk adidas. Dit seizoen heeft adidas deze verantwoordelijkheden overgenomen van het Italiaanse sportmerk Kappa. Voor het Duitse merk een goed moment om in te stappen. Afgelopen seizoen is Leeds namelijk gepromoveerd naar de Engelse Premier League. Het nieuwe thuisshirt wordt gedragen in de wedstrijden die worden gespeeld in het Elland Road Stadion. Leeds speelt aankomend seizoen in de Premier League, FA Cup en League Cup. Nieuwsgierig naar het shirt van de promovendus? Check de details hieronder!

Leeds United thuis shirt en tenue 2020-2021

Adidas is voor het eerst verantwoordelijk voor het nieuwe thuisshirt van Leeds United. Toch heeft het Duitse merk gekozen om het bekende witte tricot te behouden. Wel wordt er gebruik gemaakt van blauwe details. Deze blauwe kleur komt ook terug in het clubwapen van de Engelse club. De blauwe details zijn terug te zien in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Ook de welbekende adidas strepen zijn blauw van kleur. Deze staan op de schouders. Het nieuwe shirt heeft een witte ronde hals. Op de rechterkant van de borst staat het logo van adidas, deze is blauw van kleur. Op de linkerkant van de borst schittert het clublogo van Engelsen. Op het midden van het shirt staat de naam van hoofdsponsor SBOTOP. Ook dit is een nieuwe sponsor, zij vervangen 32RED die afgelopen seizoen nog op het shirt stond van de Engelse club. Het nieuwe thuistenue van de Engelse club wordt gecompleteerd met een witte broek en witte kousen.

Bij ieder tenue van adidas, en daarom ook bij het nieuwe Leeds tenue, wordt gebruik gemaakt van de adidas AeroReady technologie. Deze zorgt voor optimale ventilatie en verkoeling tijdens de wedstrijden zodat sterspeler Phillips en al zijn teamgenoten optimaal kunnen presteren bij terugkomst in de Engelse Premier League. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe thuistenue en check ook het Leeds United uitshirt. 

Leeds United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Leeds is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. Naast het thuisshirt van nu, is het ook mogelijk om het retro shirts te bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Ben je op zoek naar andere producten van Leeds United? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel je Leeds United voetbalshirt altijd in deze SHOP

of Leeds United fanshop! (inclusief goedkope t-shirts)

Leeds United voetbalshirt 2020-2021

Detail Leeds United voetbalshirt 2020-2021

 

Leeds United thuisshirt 2020-2021