Leeds United uitshirt 2019-2020

Leeds United en kledingsponsor Kappa hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit tenue speelt Leeds de uitwedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende 2019-2020. Leeds eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de Championship, maar wist de play-offs voor promotie naar het hoogste niveau niet te winnen. Het Italiaanse sportmerk Kappa is ook dit seizoen weer kledingsponsor van ''The Whites.'' Dit contract is geldig sinds 2015 en duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2020.

Grijs/roze Leeds United voetbalshirt 2019-2020

Leeds United bestaat dit jaar 100 jaar en dat betekent dat het uitshirt deels in het teken staat van het jubileum van de club. De linkerborst van het tenue bevat een speciaal en goud Leeds United logo met daarin het oprichtingsjaar en het huidige jaartal (1919 – 2019). Onder het loog prijkt een lint met daarin de tekst: ''100 Years.'' Verder is het Leeds United uittenue donker grijs met een all-over print van gradiënt puntjes. Daarnaast is het Leeds United uittenue uitgerust met roze acccenten. De ronde hals van het tenue is roze en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het Kappa logo op de rechterborst is rood, evenals het logo van sponsor 32RED. In de hals staat de leus van de club in het roze: MARCHING ON TOGETHER. Subsponsor Clipper versiert de achterkant van het uittenue. Ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een roze taping. Deze roze taping loopt door over de zijkanten van de voetbalbroekjes, welke verder geheel donker grijs zijn. De kousen van het uittenue zijn ook donkergrijs met in het wit de naam van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Leeds United uitshirts voor 2019-2020, welke gedragen worden door spelers als Bamford, Clarke, Roofe, Philips, Klich, Alioski en andere sterspelers. Check bovendien het Leeds United thuisshirt voor 2019-2020.

De nieuwe Leeds United voetbalshirts voor 2019-2020 kan je helaas alleen in de clubshop van de Engelse club bestellen. Wil je andere Leeds producten kopen? Check het dan in overzicht hiernaast of hieronder of bestel het in deze SHOP of deze winkel! Directe levering!