14 juni 2016

Leeds United uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Leeds United uitshirt voor 2016-2017 is afgelopen week officieel bekend gemaakt door de Engelse club en kledingsponsor Kappa. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Leeds de uitwedstrijden in de Championship, League One en FA Cup gedurende komend seizoen. Leeds eindigde afgelopen seizoen als dertiende in de Championship, waardoor het komend seizoen weer actief is op het tweede niveau van Engeland. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt en tenue van de club, die haar thuiswedstrijden speelt op Elland Road.

Leeds United uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Leeds United shirt is dit seizoen overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de gele accenten uit de clubkleuren van de club. De gele accenten komen allereerst terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het shirt voorzien van een ronde hals met een kleine gele opstaande kraag met een kleine v-opening in het midden. De rechter borst van het nieuwe shirt van Leeds is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Kappa. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de Engelse club. Op de mouwen van het nieuwe uitshirt prijken de trademarken tekens van het sportmerk. 32RED is vanaf komend seizoen de shirtsponsor van Leeds en versiert het midden van het voetbalshirt. De achterkant van het nieuwe voetbalshirt is uitgerust met het logo van subsponsor Clipper en aan de bovenkant van de achterkant van het shirt bevinden zich de initialen van de club: LUFC. Het nieuwe Leeds United uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele trademark tekens van Kappa. Op de kousen staat bovendien het logo van de club en het Italiaanse merk. De kousen zijn bijna geheel blauw en bevatten iets boven het midden een gele band met daarin de initialen van de club. Check hieronder de foto's van het nieuwe Leeds United tenue, waarin sterren als Wood, Antenucci, Cook, Taylor en nog meer sterren schitteren gedurende 2016-2017.

Leeds United shirt kopen

Het nieuwe Leeds United shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu in de clubshop van Leeds kopen en in de onderstaande shop. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van je eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club.

Check het nieuwste Leeds United shirt in deze STORE

of check legendarische Leeds retro shirts bij SPORTUS.nl


Leeds -united -uitshirt -2016-2017