10 juli 2019

Leeds United thuisshirt 2019-2020

Leeds United bestaat dit jaar 100 jaar. De club werd op 17 oktober 1919 opgericht en bestaat dit viert dit jaar het eeuwfeest. Ook het nieuwe thuisshirt voor 2019-20 staat in het teken van het 100 jarig bestaan van The Whites. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Leeds United de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Elland Road gedurende dit seizoen. Leeds eindigde afgelopen seizoen op een derde plaatse in de Championship, maar wist de play-offs niet te winnen, waardoor het opnieuw op het tweede niveau van Engeland actief is. Ook dit seizoen is Kappa weer kledingsponsor van Leeds. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2015 en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2020.

Leeds United voetbalshirt ter ere van 100 jarig bestaan

Het nieuwe Leeds United thuisshirt voor 2019-2020 is natuurlijk weer bijna helemaal maagdelijk wit en bevat zilveren details als verwijzing naar het 100 jarig bestaan. De ronde hals is zilver en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zilver. Hetzelfde geldt voor het logo van Kappa op de rechterborst en de mouwen en het logo van sponsor 32RED op het midden van het tenue. De binnenkant van de hals is uitgerust met de leus van de club: Marching On Together. Ook deze tekst is zilver. De linkerborst van het nieuwe Leeds United voetbalshirt bevat een speciaal logo ter ere van het eeuwfeest. Naast het logo staan de jaartallen 2019 en 2020 & onder het logo prijkt een gouden lint met daarin de tekst: ‘’100 years.’’ Sponsor Clipper staat op de achterkant van het thuistenue. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met een zilveren band aan de onderkant. Ook het Kappa logo op het short is zilver en bovendien bevat het broekje het logo ter ere van het 100 jarig bestaan. De kousen zijn wit met op het midden de naam van de club. De club en Kappa lanceerden ook het nieuwe keepersshirt. Deze is blauw met gele details in de v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van Kappa is geel. Het tenue bevat een special effect aan de onderkant. Hier bevindt zich een all-over gradiënt print. Verder bevat het keeperstenue dezelfde accenten als het thuisshirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Leeds United voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Philips, Roofe, Clarke, Jansson, Klich en nog meer sterspelers. De nieuwe Leeds United voetbalshirts kan je helaas alleen in de clubshop van de Engelse club bestellen. Wil je andere Leeds producten kopen? Check het dan in overzicht hiernaast of hieronder of bestel het in deze SHOP of deze winkel! Directe levering!

LEeds United voetbalshirts 2019-2020