3 augustus 2015

Lazio Roma uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Lazio Roma uitshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Lazio Roma en kledingsponsor Macron. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Lazio Roma de uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en Champions of Europa League gedurende het seizoen 2015-2016. Lazio Roma is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Serie A, waardoor het in de voorronde van de Champions League speelt om zich al dan niet te plaatsen voor het hoofdtoernooi van het kampioenenbal. Het Italiaanse merk Macron is sinds het seizoen 2012-2013 kledingsponsor van de Italiaanse club uit de hoofdstad. Evenals het shirt ter ere van het 115 jarig bestaan van de club heeft het nieuwe uitshirt een speciaal design.

Lazio Roma uittenue 2015-2016

Het nieuwe Lazio Roma uitshirt 2015-2016 heeft precies hetzelfde design als het shirt tere ere van het 115 jarig bestaan, maar is overwegend zwart met licht blauwe details. Ook het nieuwe voetbalshirt van Lazio Roma is gebaseerd op het bekende ''Maglia Bandiera'', het Lazio Roma shirt welke door de club eind jaren '80 gedragen werd. Dit shirt staat bekend als één van de meest iconische voetbalshirts uit de Italiaanse geschiedenis. Dit design wordt gekenmerkt door een print van de adelaar over het midden van het shirt en over de mouwen. Deze print is afkomstig uit het clubembleem van Lazio uit de jaren '80. De vleugels van de adelaar lopen door tot over de mouwen en een deel over de achterkant van het voetbalshirt. Verder is het nieuwe Laizo Roma uitshirt uitgerust met een licht blauwe v-hals met een licht blauwe gevouwen kraag. Op de rechter borst staat het logo van Macron en over de schouders staan de trademark tekens van het Italiaanse merk. De andere borst bevat het logo van Lazio Roma. Verder bevat de onderkant van de achterkant van het shirt nog een licht blauwe band en bovendien staat de naam van de club met het oprichtingsjaar (1900) aan de bovenaknt van de achterkant. De binnenkant van de kraag bevat de leus van de club: ''“Noi l’Amiamo e Per Lei Combattiamo” (We houden van haar en vechten voor haar). Het nieuwe Lazio Roma uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met blauwe accenten. Ook is het short uitgerust met licht blauwe details. Op het short staan ook de logo's van Macron en de club. De kousen zijn ook zwart met licht blauwe details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Lazio Roma voetbalshirt, waarin sterren als Kishna, De Vrij, Braafheid, Klose, Anderson en Candreva schitteren gedurende 2015-2016

Lazio Roma uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Lazio Roma uitshirt 2015-2016 kan je vanaf deze week kopen in de online Lazio Roma shop of in de online Lazio Roma shop van Unisportstore in volwassen maten. Laat daar ook je voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of een naam en een nummer van één van de sterspelers van Lazio Roma. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien het overzicht met beschikbare producten van Lazio Roma hiernaast.

Heb je een mening over het nieuwe Lazio Roma shirt? Deel het hieronder! 

Lazio -Roma -uitshirt -2015-2016
Achterkant -lazio -roma -uitshirt -2015-2016
Kraag -lazio -roma -uitshirt -2015-2016
Lazio -roma -adelaar -2015-2016