12 juli 2019

Lazio Roma thuisshirt en 3e shirt 2019-2020

Lazio Roma en Macron hebben vandaag het nieuwe thuisshirt en 3e shirt voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club uit de Italiaanse hoofdstad de Serie A, Europa League, Coppa Italia wedstrijden gedurende 2019-20. SS Lazio eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek in de Italiaanse competitie, maar wist wel de Italiaanse beker te winnen. In de finale van de Coppa Italia waren de Romeinen met 2-0 te sterk voor Atalanta, waardoor het deelneemt aan de groepsfase van de Europa League. Macron is sinds 2012 kledingsponsor van Lazio en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2022.

Lazio Roma thuisshirt 2019-2020

Het SS Lazio thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design en wordt gekenmerkt door de horizontale lichtblauwe banen over het tenue. De helft van deze banen heeft een glimmend effect. Verder is het nieuwe thuistenue uitgerust met een subtiele y-hals met opstaande kraag in het blauw en lichtblauw. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook deels wit en hetzelfde geldt voor twee vlakken aan de onderkant van het tenue. Het logo van kledingsponsor Macron staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van Lazio Roma. Boven dit logo prijkt de Coppa Italia badge. Deze badge mag Lazio gedurende 2019-20 dragen, omdat het de Italiaanse beker vorig seizoen gewonnen heeft. De binnenkant van de kraag van het nieuwe Lazio tenue bevat een speciaal label met daarin de tekst: ''Noi Lamiamo E Per Lei Combattiamo.'' Dit betekent ''We houden van haar en vechten voor haar.'' Het nieuwe Lazio Roma thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met lichtblauwe details. De kousen zijn wit/lichtblauw gestreept.

Lazio Roma uitshirt 2019-2020

Het 3e shirt van Lazio Roma voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door de horizontale navy blauwe banen. Verder bevat het tenue lichtblauwe accenten aan de onderkant van de mouwen en onderkant van het tenue. Ook dit voetbalshirt bevat een y-hals en de logo's van de club, Macron en de Coppa Italia badge staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het derde tenue van SS Lazio wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en kousen met navy blauwe en lichtblauwe banen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Immobile, Correa, Radu, Lukaku, Caicedo, Acerbi en nog meer sterspelers.

Lazio Roma voetbalshirts bestellen

De nieuwe SS Lazio voetbalshirts kan je vanaf juli bestellen in de onderstaande online shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95 (S, M, L, XL en XXL) en de prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het Lazio Roma voetbalshirt direct in DEZE SHOP

of in deze winkel (inclusief goedkope Lazio t-shirts)

Lazio Roma voetbalshirt 2019-2020

Lazio Roma tenues 2019-2020