7 juli 2016

Lazio Roma thuisshirt 2016-2017

De Italiaanse voetbalclub Lazio Roma heeft samen met kledingsponsor Macron het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 vandaag gelanceerd. In dit thuisshirt speelt Lazio Roma de wedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia. De thuiswedstrijden worden afgewerkt in het Olympisch Stadion in Rome. Lazio Roma is het afgelopen seizoen als achtste geëindigd en hierdoor speelt de club uit Rome geen Europees voetbal. Onder andere de volgende sterspelers zullen het SS Lazio shirt met trots dragen, Stefan de Vrij, Antonio Candreva, Keita en Wesley Hoedt.

Lazio Roma thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Lazio Roma thuisshirt 2016-2017 combineert de klassieke lichtblauwe kleur met wit op een traditionele manier. De linkerborst is voorzien van het logo van de Romeinse club, welke gekenmerkt wordt door de adelaar. De andere borst is voorzien van het logo van het Italiaanse merk en teamkledingsponsor Macron. De trademark tekens van het merk komen bovendien in het wit terug op beide mouwen. Het Italiaanse sportmerk uit Bologna verzorgt sinds 2013 de tenues en trainingskleding van de Italiaanse club. Vorige week werd het contract tussen beide partijen tot 2021 verlengd. De witte kleur worden ook gebruikt voor de polo kraag en de biesjes aan de onderkant van de mouwen. De hals bevat knoopjes om het shirt dicht te doen. Verder bevat het shirt nog een aantal speciale details. De binnenkant van de kraag bevat namelijk de leus van de club: 'Noi L'Amiamo e Per Lei Combattiamo' (We houden van haar en vechten voor haar') en de achterkant van de kraag bevat de naam van de club: S.S. Lazio. Onderaan het lichtblauwe Lazio shirt is een witte strook te vinden. Ook onder de oksels loopt een witte brede baan naar beneden. Deze witte baan loopt door op het lichtblauwe voetbalbroekje. Deze baan op het shirt en het broekje zorgt voor een complete uitstraling. Aan de onderkant van het voetbalbroekje een witte strip. Bovendien zijn de logo's van de club en Macron vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe Lazio tenue zijn aan de bovenkant wit en aan de onderkant lichtblauw. Het embleem van kledingsponsor Macron staat ook op het blauwe gedeelte van de sokken. Check hieronder de foto's van het nieuwe Lazio Roma tenue voor 2016-2017. Check ook het nieuwe SS Lazio Roma 3e shirt voor 2016-2017. 

Lazio Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe Lazio Roma thuisshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer.  Of laat je nieuwe Lazio Roma shirt bedrukken met de officiële Lazio Roma bedrukking van sterspelers als De Vrij, Candreva, Keita en Hoedt! Check hiernaast of hieronder bovendien het overzicht van andere beschikbare Lazio Roma producten, zoals het vintage trainingsjack van Pouchain! En vergelijk de prijzen! Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Lazio Roma shirt 2016-2017 in deze Lazio roma fanshop of

de officiële Lazio Roma SHOP!

Lazio -roma -thuis -tenue -2016-2017
Lazio -roma -voetbalshirt -2016-2017