14 september 2015

Lazio Roma Europa League voetbalshirt 2015-2016

Lazio Roma en kledingsponsor Macron hebben vandaag het speciale Europa League voetbalshirt gelanceerd voor 2015-2016. In dit voetbalshirt speelt Lazio Roma de Europa League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Afgelopen seizoen eindigde Lazio Roma als derde in de Serie A, waardoor het aan de voorronde van de Champions League mocht deelnemen. In een tweestrijd met Bayer Leverkusen delfde Lazio Roma het onderspit, waardoor het dit seizoen in de Europa League speelt. Tijdens de Europa League is Lazio Roma ingedeeld in poule G met Dnipro Dnipropetrovsk, AS Saint Etienne en Rosenborg BK. Het nieuwe Europa League shirt van de Italiaanse club waar de Nederlandse spelers De Vrij, Braafheid, Kishna en Hoedt onder contract staan, heeft evenals de andere shirt van dit seizoen een speciaal design.

Lazio Roma Europa League tenue 2015-2016

Het nieuwe Lazio Roma Europa League shirt heeft als basiskleuren de kleuren donker grijs en zwart. De bovenkant van het shirt is donker grijs of chroom zilver. De onderkant van het shirt is geheel zwart, evenals de horizontale banen over de mouwen. Deze banen over de mouwen stellen de vleugels van de adelaar voor die ook in het zwart op het midden van het shirt staat. Deze adelaar komt ook terug op het nieuwe Lazio Roma uitshirt voor 2015-2016 en het nieuwe Lazio Roma voetbalshirt ter ere van het 115 jarig bestaan. Dit design is gebaseerd op de Lazio Roma voetbalshirts uit de jaren '80. Deze werden destijds ontworpen door Lazio Roma SS voorzitter Gian Chiaron Casioni, wiens familie eigenaar is van het trademark van de iconische Lazio Roma adelaar. Verder bevat het nieuwe Lazio Roma shirt overigens een zwarte v-hals en een zwarte gevouwen kraag. Het logo van de Italiaanse kledingsponsor Macron staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. Het merk is sinds het seizoen 2012-2013 kledingsponsor van de Romeinse club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Olimpico in de hoofdstad van Italië. Evenals de andere voetbalshirts bevat de binnenkant van de kraag een speciale tekst: “Noi l’Amiamo e Per Lei Combattiamo” (We houden van haar en vechten voor haar). De linker borst is uitgerust met het logo van de club en op de achterkant van het voetbalshirt staat net onder de kraag de naam van de club: SS Lazio, Het nieuwe Lazio Roma Europa League tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met grijze details. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt. In deze shirts schitteren sterren als Candreva, De Vrij, Klose, Morisson, Anderson, Kishna en Biglia. Eerder lanceerde de club ook al een thuisshirt en 3e shirt voor 2015-2016.

Lazio Roma voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Lazio Roma Europa League shirt kan je voor volwassenen vanaf nu kopen in de online Lazio Roma shop van Unisportstore. De prijs van het shirt is € 81,95. Laat daar ook je voetbalshirt van Lazio Roma bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterren van Lazio Roma. Let wel op, want de Lazio Roma shirts vallen zoals gebruikelijk vrij strak. Check ook het overzicht met andere beschikbare Lazio Roma producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening over het nieuwe Lazio Roma Europa League shirt? Deel het hieronder?

Lazio -roma -europa -league -shirt
Lazio -roma -europa -league -voetbalshirt
Roma -europa -league -shirt