Lazio Roma draagt special edition bedrukking op voetbalshirt tegen Inter

Lazio Roma droeg in de met 0-3 verloren wedstrijd tegen Inter Milan op 29 oktober wel een hele speciale bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Begin oktober had SS Lazio namelijk een speciale ''Scendi in campo con la Lazio'' wedstrijd uitgeschreven, waarbij buitenlandse Lazio fans exclusief op de voetbalshirts konden staan en wel in de bedrukking van de voetbalshirts die gebruikt werden in de wedstrijd tegen Internazionale afgelopen maandag. Deze fans hoefden alleen maar een foto van hennzelf te sturen en de winnende foto's werden in een mozaïekvorm in de rugnummers van de spelers geplaatst. Zo geschiedde.

De rugnummers van de Lazio Roma spelers bevatten vele afbeeldingen van Lazio Roma fans en dit was weer een stap voor de club om nog dichter bij hun toch al gepassioneerde fans te staan. De Biancocelesti speelden bijna letterlijk met de afbeeldingen van de fans op hun lichaam. Helaas was dit niet genoeg voor het resultaat. Lazio verloor de belangrijke wedstrijd namelijk met 3-0. Een aantal jaar geleden had de marketingafdeling van Lazio al eenzelfde soort engagement actie. Destijds konden fans met hun naam op het voetbalshirt staan dat gedragen werd in de Romeinse derby tegen AS Roma. Dit soort acties zorgt voor een hoger level van verbinding tussen clubs en hun fans. We juichen het toe als meer clubs een voorbeeld nemen aan het initiatief van Lazio! Check hieronder nog een afbeelding van het special edition Lazio Roma shirt met de bedrukking van de supporters!

Wil je het nieuwste Lazio Roma voetbalshirt bestellen? Dat kan in deze SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies). Of check het overzicht met Lazio Roma producten hiernaast of hieronder. Directe levering!