13 juli 2018

Las Palmas voetbalshirts 2018-2019

Ondanks dat Las Palmas afgelopen seizoen is gedegradeerd uit La Liga heeft kledingsponsor Acerbis weer schitterende shirts voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. In deze shirts speelt Las Palmas de wedstrijden in de Segunda Division en in de Copa del Rey. De club uit Las Palmas speelt haar wedstrijden in het Estadio De Gran Canaria. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 32.000 supporters. Deze supporters hebben afgelopen seizoen moeten toezien hoe Las Palmas is geëindigd op een negentiende plaats in La Liga. Het doel voor aankomend seizoen is simpel. Het team van Manola Jimenez wil zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau in Spanje. Ben je benieuwd naar de nieuwe shirts van Las Palmas? Lees hieronder snel verder.

Las Palmas thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club Las Palmas wordt gekenmerkt door het gebruikelijke design. Net als afgelopen seizoen speelt de Spaanse club haar thuiswedstrijden in een simpel geel thuisshirt. Het nieuwe shirt is uitgerust met een ronde hals. Deze is zelfs uitgerust met knopen. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn grijs/blauw/groen van kleur. Verder is het shirt uitgerust met enkele blauwe details Op de mouwen is het logo van Acerbis te zien deze is blauw van kleur. Ook staat op de rechtermouw de badge van de Spaanse tweede divisie. Op de rechterkant van de borst is de naam van kledingsponsor Acerbis te zien, terwijl op de linkerkant van de mouw het clubwapen van Las Palmes prijkt. De shirtsponsor van Las Palmas in Gran Canaria, deze staat in blauwe letters op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Las Palmas wordt gecompleteerd door een blauwe broek en gele voetbalkousen. Hierop zijn ook uitingen aanwezig van de club en sponsor.

Las Palmas uit shirt en tenue 2018-2019

Aankomend seizoen is het nieuwe uitshirt van Las Palmas donkergroen van kleur met gele accenten. Het nieuwe uitshirt van de Spaanse club is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van Las Palmas. Dit betekent dat ook het uitshirt is uitgerust met een ronde hals met knopen. Het mooiste detail van zowel het thuis- als uitshirt zijn de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Verschillende kleuren lopen hier vloeiend in elkaar over. Dit zorgt voor een erg gaaf effect. Het logo van Acerbis staat op beide mouwen van het shirt en is geel van kleur. Op de rechtermouw is ook bij het uitshirt, het logo van de Segunda Division te zien. Op de rechterkant van de borst prijkt de naam van kledingsponsor Acerbis en op de linkerkant van de borst staat een schitterend clubwapen van Las Palmas. Dit wapen is aangepast aan de kleuren van het uitshirt, namelijk groen en geel. In het geel staat ook de naam van shirtsponsor Gran Canaria op het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue van Las Palmas wordt gecompleteerd door een gele voetbalbroek en groene voetbalkousen. Hierop zijn ook de uitingen van Las Palmas en Acerbis te vinden.

Las Palmas voetbalshirt bestellen

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van Las Palmas alleen te bestellen in de fanshop van de Spaanse club. ben je opzoek naar voetbalshirts van andere Spaanse clubs? Bekijk dan het overzicht in de onderstaande webshop. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer uit de Spaanse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je La Liga voetbalshirt in DEZE WEBSHOP