21 juli 2016

Las Palmas voetbalshirts 2016-2017

De voetbalshirts van de Spaanse voetbalclub UD Las Palmas voor het seizoen 2016-2017 zijn bekend gemaakt door kledingsponsor Acerbis en Las Palmas. Sinds het seizoen 2014-2015 is Acerbis kledingsponsor van UD Las Palmas. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Gran Canaria. In dit stadion werden ook de voetbalshirts gepresenteerd. Las Palmas is opgericht in 1949. In het seizoen 2015-2016 speelde UD Las Palmas in de Segunda Division en eindigde daarin op de 4e plaats. Via de play-off promoveerde de club naar de Primera Division. De shirts van Las Palmas zullen daardoor dit seizoen te zien zijn gedurende de wedstrijden in La Liga en de Copa del Rey. Enkele bekende spelers van UD Las Palmas zijn Sergio Araujo, Jonathan Viera en Juan Carlos Valeron.

UD Las Palmas thuisshirt 2016-2017

Het Las Palmas thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 is overwegend geel met enkele blauwe details, de traditionale kleuren van de club. Het thuisshirt is voorzien van een blauwe polo kraag. De biesjes bevatten een wit met blauwe strip. Boven het biesje staat het oprichtingsjaar van de club, 1949. Op de schouders het embleem van kledingsponsor Acerbis in het blauw. Aan de zijkanten van het shirt loopt een dun blauw lijntje naar beneden. De naam van het eiland waar de club gevestigd is, Gran Canaria, versiert het midden van het shirt. De naam van de Italiaanse kledingsponsor Acerbis staat op de rechterborst en de linker bevat het logo van de club Las Palmas. De blauwe kleur in het shirt komt ook terug op het voetbalbroekje en de kousen. Het broekje is volledig blauw en de sokken zijn blauw met een dikke gele baan aan de bovenkant.

UD Las Palmas uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Las Palmas uitshirt 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het Las Palmas uitshirt heeft echter een fel oranje kleur. Ook op dit shirt zijn de details in het blauw aangebracht. Zo zijn de polo kraag in het blauw en aan de zijkanten loopt een dun blauw streepje. Het biesje op de linkermouw is voorzien van een wit met blauw vlak en op de rechter is dit vlak geel met blauw. Ook het uitshirt van Las Palmas is versiert met de naam van het eiland, Gran Canaria, op de borst. Bij elk shirt welke verkocht wordt doneert de Spaanse club één euro voor het gevecht tegen borstkanker. Het Las Palmas uittenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een fel oranje gekleurd broekje en kousen. De voetbalkousen bevatten aan de bovenkant een dikke blauwe baan. Ook kledingsponsor Acerbis en hun logo is op de sokken te zien.

Vooralsnog weten we niet waar je de nieuwe voetbalshirts van Las Palmas kan kopen. Veel andere voetbalshirts van Spaanse clubs koop je in ieder geval bij Subside Sports. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking!

Las -Palmas -voetbalshirts -2016-2017