17 augustus 2015

Las Palmas voetbalshirts 2015-2016

Ook de voetbalshirts van de Spaanse club Las Palmas voor 2015-2016 zijn inmiddels officieel gelanceerd door kledingsponsor Acerbis (welke ook kledingsponsor is van Heracles) en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Gran Canaria. In deze voetbalshirts speelt Las Palmas de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2015-2016. Las Palmas eindigde vorig seizoen als vierde in de Segunda Division en is na play-offs gepromoveerd naar de hoogste klasse. De club heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt officieel gelanceerd.

Las Palmas thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Las Palmas thuisshirt 2015-2016 is geel met blauwe accenten. Het shirt bevat een rechte hals met een kleine opstaande kraag, welke voorzien zijn van een dunne subtiele blauwe lijn. De blauwe lijn komt ook terug over de schouders. De rechter schouder en de mouwen bevatten de trademark tekens van de Italiaanse kledingsponsor Acerbis en de linker borst bevat het logo van de club. De naam van het eiland waar de club gevestigd is, Gran Canaria, versiert het midden van het shirt. Een mooi detail is te vinden op de kraag. Hierin is namelijk de vlag van Gran Canaria verwerkt, welke gekenmerkt wordt door de blauwe, witte en gele kleur. Verder bevatten de mouwen het oprichtingsjaar van de club: 1949. Het nieuwe thuistenue van Las Palmas wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Las Palmas uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Las Palmas uitshirt voor 2015-2016 is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt, maar heeft een opvallendere kleur. Dit shirt is namelijk fel roze en bevat ook een rechte hals met kleine opstaande kraag. Verder is het shirt voorzien van gele accenten en bevat de kraag ook de subtiele lijn in de kleuren van de vlag van Gran Canaria. Op de mouwen staat het oprichtingsjaar en de logo's van Acerbis, de club en Gran Canaria staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Las Palmas wordt gecompleteerd door een roze short en roze kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Las Palmas voetbalshirts voor 2015-2016!

Vooralsnog weten we niet waar je de nieuwe voetbalshirts van Las Palmas kan kopen. Veel andere voetbalshirts van Spaanse clubs koop je in ieder geval bij Subside Sports. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking!

Las -palmas -thuisshirt -2015-2016

Las -Palmas -uitshirt -2015-2016